Výzva permanentkářům: Na Slovácko plný stadion! | SK Slavia Praha
Více

Výzva permanentkářům: Na Slovácko plný stadion!

Slavii v neděli v 15:00 čeká ve Fortuna Areně souboj se čtvrtým Slováckem. Na tribunách Edenu potřebuje tým každého permanentkáře, každého slávistu!

Vážení permanentkáři,

Vás, držitele permanentních vstupenek, chápeme v první řadě jako partnery našeho fotbalového snu o úspěších v lize, v národním poháru a v soutěžích UEFA. Vážíme si toho, že na stadionu pomáháte vytvářet jedinečnou atmosféru a kulturu, která je pro nás všechny stejně důležitá a stejně mimořádná jako sportovní výsledky našeho A-týmu. Snažíme se proto při stanovení cen, při organizaci zápasů nebo při dalších klubových aktivitách prioritizovat vaše požadavky a zájmy.

Je nám však velmi líto, že třetina permanentních vstupenek na každém domácím zápase propadá, místa zůstávají neobsazena a nemohou být využita ostatními slávisty. Naše analýzy a statistiky ukazují, že zhruba 20 % držitelů permanentních vstupenek (cca 2000 osob) navštívilo z dosavadních deseti domácích zápasů méně než dvě utkání.

Naše dosavadní filozofie byla taková, že držet permanentní vstupenku je čest a výhoda. Neuměli jsme si představit, že bychom jakkoliv limitovali možnost omezit její získání do další sezony. Tato politika byla také odměnou a poděkováním pro ty, kteří si koupili permanentní vstupenku a klub finančně podpořili bez možnosti navštěvovat naše zápasy v období koronavirové pandemie.

Současná praxe je však do budoucna netolerovatelná a klub a ostatní fanoušky poškozuje. Nechceme měnit pravidla uprostřed sezony, ale jestliže nedojde ke zvýšení návštěvnosti či odhlašování ze zápasů části držitelů permanentních vstupenek, budeme na to pro sezonu 2023/24 muset reagovat.

Chceme Vás všechny vyzvat a poprosit:

  • Přijďte na zápas se Slováckem.
  • V případě, že přijít nemůžete, odhlaste svoji vstupenku. Odhlášená vstupenka se započítává jako vaše účast na stadionu a dává možnost dalším fanouškům přijít na stadion.

Pro zápas se Slováckem jsme se navíc rozhodli k mimořádnému kroku. V případě, že máte někoho, komu by návštěva našeho zápasu udělala radost, můžete mu pro tento zápas svou permanentní vstupenku zapůjčit.

Vážení permanentkáři, věříme, že náš postoj pochopíte. Naším společným zájmem je poskytnout hráčům v boji o titul jedinečnou podporu plného stadionu. Děkujeme!

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články