Informace pro fanoušky na BATE | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky na BATE

PRAHA – Ve středu 2. srpna od 20 hodin běloruského času sehraje Slavia v Borisovu odvetu 3. předkola Ligy mistrů proti BATE Borisov. Pokud jedete Slavii v tomto utkání podpořit, přečtěte si důležité informace pro fanoušky.

Vstupenky na utkání

Lístky do sektoru hostů G1 se nebudou na stadionu vůbec prodávat. Účastníci autobusového zájezdu s Odborem přátel a leteckého zájezdu s klubem mají vstupenky zajištěny u pořadatele, fanoušci, kteří cestují individuálně, si mohou vstupenky vyzvednout nejpozději v pondělí 31. 7. na VIP recepci v Edenu v čase od 8 do 19 hodin. Vstupenka je zdarma a bude vydána oproti poskytnutí jména a telefonického kontaktu na jejího majitele během pobytu v Bělorusku.

Doprava na stadion

Borisov arena se nachází na okraji města Borisov. Pokud budete cestovat hromadnou dopravou, je možné využít rychlejší vlak z centra Minsku. Cesta rychlejším vlakem, který staví na nádraží v centru Borisova, trvá méně než hodinu a z nádraží je to pěšky na stadion zhruba 3,5 kilometru. O něco málo pomalejší vlak zastavuje i na zastávce Piacynski vzdálené jen 600 metrů od stadionu. 

Další možností je využít minibus, maršrutku od stanice metra Uschod, které odjíždí zhruba každých 15 minut do centra Borisova, ale je možné požádat o zastavení u stadionu.

Pokud pojedete osobním autem, doporučujeme vyhradit si na cestu z Minsku 90 minut. Parkování pro auta fanoušků bude možné u stadionu zdarma, auta zaparkujte dle pokynů místní pořadatelské služby a policie.

Vstup na stadion

Brány stadionu se otevírají 2 hodiny před výkopem, tedy v 18 hodin běloruského času. Všichni fanoušci se podrobí bezpečnostní kontrole, kdy projdou přes bezpečnostní rám a následně absolvují osobní prohlídku. 

Dle návštěvního řádu Borisov areny je zakázáno zejména kouření na místech, která k tomu nejsou určena, stát v únikových koridorech a pohybovat se po stadionu v podnapilém stavu. Doporučujeme fanouškům nahlédnout do návštěvního řádu a chovat se v souladu s jeho ustanoveními a respektovat všechny pokyny od pořadatelské služby a policie.


Upozorňujeme, že do hlediště nebudou vpuštěny velké batohy, které bude možné odložit v úschovně a vyzvednout si je opět po zápase. 

U vstupu do sektoru zároveň proběhne kontrola vlajek, kterou bude provádět supporter liaison officer Slavie.

Na stadionu je možné platit pouze běloruskými rubly a platební kartou, eura, dolary a další měny nejsou akceptovány.

Doprava po zápase

Po utkání je k dopravě do Minsku možné využít opět vlakového spojení, kdy ve 22:59 jede poslední vlak ze stanice Piacynski. 

Kontaktní osoba pro fanoušky

Slavia má kontaktní osobu pro fanoušky, na kterou se fanoušci mohou v případě nutnosti obracet. Tato osoba je zároveň prostředníkem pro komunikaci mezi fanoušky Slavie, místním klubem a policií a bude u vstupu do sektoru hostů cca 90 minut před začátkem zápasu. Jméno SLO (supporter liaison officer) je Jana Kaufnerová, email jana.kaufnerova@slavia.cz, telefonní číslo 00 420 731 427 459. Na tento email můžete také směřovat případné dotazy týkající se vstupu a pobytu na stadionu.


Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články