Stefan Simić má od Slavie svolení k cestě do Janova na jednání o případném působení | SK Slavia Praha
Více

Stefan Simić má od Slavie svolení k cestě do Janova na jednání o případném působení

Slávistický obránce Stefan Simić dostal od vedení Slavie svolení k cestě do Janova na jednání o svém případném působení v tamním klubu FC Janov...

PRAHA - Slávistický obránce Stefan Simić dostal od vedení Slavie svolení k cestě do Janova na jednání o svém případném působení v tamním klubu FC Janov. 


„Situace je taková, že Stefan Simić od Slavie dostal povolení k tomu, aby do Janova odcestoval. Nicméně k žádné oficiální dohodě mezi kluby k dnešnímu dni nedošlo, smlouvy nejsou podepsány. To samé platí o profesionální smlouvě Stefana se Slavií, která platí dál. Předpokládáme, že celá záležitost se bude řešit během příštího týdne,“ uvedla tisková mluvčí Slavie Soňa Nouzáková.


Stefan Simić, který v pátek oslavil sedmnácté narozeniny, zasáhl také do dění v A týmu. V loňském přípravném utkání nastoupil na pár minut ve Splitu proti Hajduku na počest své zemřelé matce.


Stefan Simić letos patří ke stabilním hráčům slávistického dorostu U18, i když je o rok mladší než spoluhráči. V reprezentaci je oporou výběru U17.


Aktuálně

Derby dorostenců ve středu dopoledne na Xaverově

16. 4. 2024
Mladší i starší dorostence čeká uprostřed týdne zápas s největším rivalem. U19 vykopne proti Spartě v 11:00. Mladší U17 hraje od 13:15. Přijďte podpořit slávisty na Xaverov. Vstupné je zdarma. Přímý přenos z utkání bude k dispozici na YouTube SlaviaTV.

Dívčí tréninkové odpoledne v Edenu

16. 4. 2024
Mládežnická akademie SK Slavia Praha si přichystala dívčí tréninkové odpoledne pro holky narozené v letech 2013 – 2016. Všechny holky jsou do Edenu zvány!

Douděra 2028: Rodina i domov. Jsem tu šťastný

16. 4. 2024
David Douděra prodloužil se Slavií smlouvu do 30. června 2028. V rozhovoru okomentoval bezprostřední dojmy, prozradil, který okamžik považuje v červenobílých barvách za svůj zatím nejsilnější, nastínil plány nejen do konce sezony.

Další články