FANSHOP V EDENU DOČASNĚ UZAVŘEN, INTERNETOVÝ OBCHOD V PROVOZU | SK Slavia Praha
Více

FANSHOP V EDENU DOČASNĚ UZAVŘEN, INTERNETOVÝ OBCHOD V PROVOZU

Fanshop Slavie v Synot Tip Areně v Edenu je dočasně uzavřen. Internetové stránky fanshopu jsou ale stále v provozu. Děkujeme za pochopení...

PRAHA/EDEN – Fotbalová Slavia bude mít nového provozovatele slávistického fanshopu. S dosavadním provozovatelem - společností sinne s.r.o. byla ukončena smlouva dohodou ke dni 31. března 2012.

„Slavia musela počkat na ukončení smluvního nájemního vztahu mezi vlastníkem stadionu, společností E Side, a nájemcem prostor pro fanshop, společností sinne. Minulý týden jsme od vlastníka stadionu obdrželi potřebné finanční parametry na pronájem ploch pro obchod se slávistickými suvenýry. S těmito informacemi jsme ihned seznámili všechny účastníky výběrového řízení na nového provozovatele našeho fanshopu,“ uvedla mluvčí Slavie Soňa Nouzáková.

Nový provozovatel bude vybrán v nejkratším možném termínu, nejpozději do 15. dubna.

Kamenný obchod v Synot Tip Areně je dočasně uzavřen, suvenýry Slavie lze zakoupit přes internet prostřednictvím e-shopu, až do odvolání budou v provozu webové stránky stávajícího internetového obchodu: http://nova.fanzone.cz/shop/

Všem fanouškům Slavie se za případné komplikace související se změnou provozovatele fanshopu velice omlouváme. Děkujeme za pochopení a věříme, že výsledná podoba nového fanshopu a nová nabídka slávistických suvenýrů povede ke spokojenosti nás všech!

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články