Trenéři Poustka a Cipro po utkání v Budějovicích | SK Slavia Praha
Více

Trenéři Poustka a Cipro po utkání v Budějovicích

Po zápase se oba trenéři shodli, že Slavia byla v utkání lepším týmem, ale nedokázala si vytvořit vyložené šance. „Bohužel jsme kýžený gól nevstřelili,“ komentoval po utkání kouč Slavie Martin Poustka.

ČESKÉ BUDĚJOVICE/STŘELECKÝ OSTROV - Po zápase se oba trenéři shodli, že Slavia byla v utkání lepším týmem, ale nedokázala si vytvořit vyložené šance. „Bohužel jsme kýžený gól nevstřelili,“ komentoval po utkání kouč Slavie Martin Poustka.

„Až na úvody obou poločasů, kdy měli domácí velké šance, jsme ovládli hru. Tlačili jsme se dopředu za kýženým gólem, bohužel jsme ho ale nevstřelili. Místo toho, abychom šli v závěru do vedení, tak jsme inkasovali,“ začal hořké pozápasové hodnocení Martin Poustka.

V zápase chyběl zejména Martin Latka, který stál za osm žlutých karet. „Martin chyběl hodně. Robo Cicman je kvalitní hráč, ale v minulých zápasech ukázal, že mu více vyhovuje pozice ve středové řadě. Tam si plnil roli velice dobře, pomáhal dozadu i dopředu. Když Martin Latka nastoupí v sestavě, tak je to hned větší jistota. Chybí nám už tím, že je to obrovsky pozitivní člověk,“ litoval po zápase kouč Slavie.

František Cipro: Slavia hrála, ale šance neměla

To trenér hostů František Cipro byl po utkání o poznání spokojenější. „Jak to tak bývá, fotbal je krutý a mně se dnes hodnotí zápas lehčeji. V první půli nás Slavia jednoznačně přehrávala. Slavia pořád hrála, ale nevytvořila si šanci. My také ale ne,“ vrátil se kouč Cipro k první půli.

„Po přestávce měl náš Klesa velkou šanci. V závěru si slávisté vytvořili největší možnost díky Pospěchovi, kdyby ji proměnil, tak jsme prohráli. Nebo jen vyrovnali,“ polemizoval na konec kouč Cipro, který v den utkání slavil 65. narozeniny. „Vždycky jsem si přál slávistickou kravatu, kterou má Martin,“ podíval se na závěr tiskové konference František Cipro směrem na svého kamaráda Poustku. „Fando, tak si ji vezmi,“ odpověděl slávistický kouč a předal svému učiteli spontánní dárek.


Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články