Milan Nitrianský se vrátil do Budějovic a mrzí ho, že neuspěl | SK Slavia Praha
Více

Milan Nitrianský se vrátil do Budějovic a mrzí ho, že neuspěl

Minulý týden dokázali slávisté porazit Viktorii Žižkov, v pátek chtěli to samé provést s Českými Budějovicemi. To se bohužel nepovedlo. „Budějovice jsou nyní o bod před námi a doufám, že je znovu přeskočíme,“ vrací se k zápasu Milan Nitrianský.

PRAHA/ČESKÉ BUDĚJOVICE - Minulý týden dokázali slávisté porazit Viktorii Žižkov, v pátek chtěli to samé provést s Českými Budějovicemi. To se bohužel nepovedlo. „Budějovice jsou nyní o bod před námi a doufám, že je znovu přeskočíme,“ vrací se k zápasu Milan Nitrianský.

„Porážka nás moc mrzí. Budějovice byly před zápasem o dva body za námi, teď jsou o jeden před námi. I když jsme prakticky zachráněni, tak jsme tu chtěli vyhrát. Já osobně jsem moc chtěl uspět proti svému bývalému klubu, a to se nepovedlo,“ litoval na úvod zápasového hodnocení Milan Nitrianský.

I přesto, že sešívaní diktovali tempo hry, nevezou si z jihu Čech ani bod. „My poslední dobou máme pořád míč víc na svých kopačkách než soupeř, ale nedáváme šance. V pátek jsme jednu měli a je škoda, že vyložená byla jediná za zápas. Budějovice potom krutě trestaly. Bohužel…,“ doplnil pravý bek či záložník.

Slávisté vstřelili na jaře pět gólů, v Budějovicích ke zlepšení bilance nedošlo. „Je to pořád to samé. Netrefujeme vůbec branku, a když už jí trefíme, tak míříme přímo do gólmana. To už není ani smůla. Šance máme, ale neproměňujeme je. Minulý týden jsme vyhráli díky vlastňáku a říkali jsme si, že by nás to mohlo nakopnout. Bohužel se tak nestalo,“ pokračoval Milan, který se vrátil na stadion svého bývalého klubu. „Budějovice na rozdíl od nás důležité zápasy zvládají,“ zakončil Milan Nitrianský hodnocením svého bývalého klubu.


Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články