Juniorka veze tři body za výhru 3:0 ve Štěchovicích | SK Slavia Praha
Více

Juniorka veze tři body za výhru 3:0 ve Štěchovicích

Slávistická rezerva navázala na výhru z minulého kola proti Českému Krumlovu a veze tři body ze Štěchovic. Na výhře 3:0 se podíleli Mráz, Dembélé a Peréz.

PRAHA/ŠTĚCHOVICE - Slávistická rezerva navázala na výhru z minulého kola proti Českému Krumlovu a veze tři body ze Štěchovic. Na výhře 3:0 se gólově podíleli Mráz, Dembélé a Peréz.

Slavia do utkání vstoupila velmi ofenzivně, a to v rozestavení 3-4-3. Hned v první dvacetiminutovce měli svěřenci trenéra Petrouše velký tlak. Osmá minuta zápasu přinesla střelu Zmrhala z 20 metrů, kterou před sebe gólman vyrazil, ale Vondráček z dorážky trefil opět brankáře.

Na první gól se dlouho nečekalo. Ve 12. minutě našel Paprčiak Mráze a ten prostřelil vše, co mu stálo v cestě.

Po 22 minutách unikl po levé straně Veselý, našel před brankou Paprčiaka, který ale na těžkém a podmáčeném terénu mířil nad branku domácích. Ti si svou jedinou šanci v první půli vytvořili sedm minut před přestávkou, ale gól nevytěžili.

Druhý gól vstřelil tým Michala Petrouše prakticky ihned po přestávce. Po rohovém kopu se nohou prosadil Bassirou Dembélé. V 61. minutě dostal žlutou kartu za úmyslnou ruku Daniel Veselý a bohužel hned za minutu ho rozhodčí trestal kartou podruhé, a to za údajné filmování po samostatném úniku.

Slávisty to však nezastavilo, naopak i v deseti se dále tlačili před branku soupeře. A přineslo to kýžený úspěch. Osm minut před koncem utekl Mikula a našel před brankou volného Peréze, který uklízel k pravé tyčce a dal výsledku konečnou podobu 3:0 ve prospěch sešívaných.

Za zmínku jistě stojí také 87. minuta, kdy se do hry po dlouhém zranění nohy dostal Petr Mareš. Ten se nadále bude připravovat s juniorkou.

Štěchovice – SK Slavia Praha B 0:3 (0:1)

Branky: 12. Mráz, 46. Dembélé, 82. Peréz                 

ČK: 62. Veselý (po druhé žluté)

Slavia B: Malina – Šimkovský, Brůžek, Sudek – Mikula, Dembélé, Zmrhal, Mráz (87. Mareš) – Vondráček (77. Peréz), Paprčiak (72. Voráček), Veselý.


Aktuálně

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen: guláš, skákací hrad, autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Další články