Odpovědi na dotazy fanoušků | SK Slavia Praha
Více

Odpovědi na dotazy fanoušků

Přečtěte si odpovědi vedení klubu na dotazy fanoušků položené v diskusním fóru na našem webu nebo prostřednictvím e-mailu dotazy@slavia.cz.

SYNOT TIP ARENA/EDEN - Přečtěte si odpovědi vedení klubu na dotazy fanoušků položené v diskusním fóru na našem webu nebo prostřednictvím e-mailu dotazy@slavia.cz.

Jak vypadá v současné době situace kolem provozovatele a podoby slávistického fanshopu?


Partner pro provozování fanshopu je znám, momentálně ladíme detaily smlouvy. Ve chvíli, kdy dojde k dohodě, tak ihned nového provozovatele oznámíme na našich klubových stránkách.


Jak se klub postaví k oslavám výročí 120 let od založení Slavie?


Nedávno Slavia zveřejnila speciální logo, které toto výročí připomíná. Dále připravujeme tématické vizuály a videokampaň. Na přelomu roku bude na programu galavečer právě u příležitosti 120. výročí vzniku Slavie. Zde bude také odhalena slávistická jedenáctka, na které se budou podílet fanoušci. Zvažuje se speciální přátelské utkání. Další aktivity ohledně tohoto výročí směřujeme k podzimu, na který připadá i výročí založení.


Budou u příležitosti 120. výročí k dostání nějaké speciální suvenýry?

Klub to má určitě v plánu. Veškeré věci týkající se merchandisingu musí vzniknout ve spolupráci s fanshopem. S novým provozovatelem o tom budeme samozřejmě jednat.


Jak se vyvíjí projekt síně slávy?


Prezident klubu Aleš Řebíček na jednání s fanoušky odsouhlasil realizaci první fáze s rozpočtem 150 tisíc korun. Vstoupíme do jednání s autorem původního projektu Michalem Starým, jakým způsobem by se to dalo v současnosti uchopit.


Proč „díru“ na stadionu překrývala v utkání se Žižkovem modrá plachta a ne plachta v klubových barvách?


Slavia byla dohodnuta s majitelem stadionu, že na zápas se Žižkovem bude stavební prostor překrývat plachta v klubových barvách. Před samotným utkáním nás majitel informoval, že se plachtu nepodařilo zajistit.


Jak pokročilo hledání nového generálního partnera?


Aktuálně jednáme se třemi zahraničními subjekty, z nichž dva na českém trhu již působí a třetí na český trh vstupuje. Jednání nejsou bohužel v takovém stádiu, abychom je mohli více komentovat.


Proč v areálu na Xaverově, který Slavia koupila, hraje své zápasy B-tým Sparty?

Slavia koupila areál v Horních Počernicích za podmínek, že herní plán zůstane do konce sezony tak, jak byl naplánovaný. Proto na Xaverově do konce sezony hraje rezerva Sparty.


Na vaše otázky odpovídali generální ředitel Slavie Miroslav Platil, obchodní a marketingový ředitel Martin Malík a ředitelka komunikace Soňa Nouzáková.



Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články