SMS soutěž o PlayStation Portable a předplatné MAXIM a HATTRICK | SK Slavia Praha
Více

SMS soutěž o PlayStation Portable a předplatné MAXIM a HATTRICK

PlayStation Portable a roční předplatné časopisů MAXIM nebo HATTRICK. To jsou výhry, které si můžete odnést z nedělního zápasu mezi Slavií a Slováckem...

SYNOT TIP ARENA/EDEN - PlayStation Portable a roční předplatné časopisů MAXIM nebo HATTRICK. To jsou výhry, které si můžete odnést z nedělního zápasu mezi Slavií a Slováckem!

První poločas: hra o PlayStation Portable

O výherci PSP rozhodnou pokutové kopy. Do soutěže o PSP se můžete přihlásit během prvního poločasu prostřednictvím SMS. Po celý první poločas můžete posílat přihlašovací SMS, ve které stačí uvést pouze označení SKS a vaše jméno a přímení. Tvar: SKS mezera JMENO mezera PRIJMENI, příklad: SKS mezera JAN mezera NOVAK. SMS posílejte na telefonní číslo 900 11 07. Cena jedné SMS je 7 korun včetně DPH. Pět vybraných účastníků dostane potvrzující textovou zprávu a přijde po skončení prvního poločasu k bráně u Tribuny SEVER (u slávistického kotle), kde si je vyzvedne hlasatel. Penalty se kopou vyřazovacím způsobem, kdo nedá pokutový kop, automaticky vypadává ze hry, do dalšího kola postupují ti, kteří penalty promění.

Druhý poločas: hra o roční předplatné časopisů MAXIM nebo HATTRICK

Stačí poslat SMS s označením SKS a opět vaše jméno a příjmení na telefonní číslo 900 11 07, cena jedné SMS je 7 korun včetně DPH. Výherci, které systém vylosuje, si mohou vouchery na předplatné časopisů vyzvednout po skončení zápasu na VIP recepci stadionu. Zaměstnanci Slavie na recepci je nutné ukázat potvrzující SMS o výhře ve vašem mobilním telefonu, na základě které vám budou vouchery vydány. SMS soutěž technicky zajišťuje ATS,www.premiumservices.cz

Aktuálně

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Další články