FOTO: Hráči A-týmu předávají zkušenosti mladým slávistickým nadějím | SK Slavia Praha
Více

FOTO: Hráči A-týmu předávají zkušenosti mladým slávistickým nadějím

Mladí slávisté mají i v této fotbalové sezoně na svých trénincích v Edenu zajímavé zpestření. Do jejich tréninků se aktivně zapojují hráči A-týmu.

EDEN/PRAHA - Mladí slávisté mají i v této fotbalové sezoně na svých trénincích v Edenu zajímavé zpestření. Do jejich tréninků se aktivně zapojují hráči A-týmu. 

Budoucím slávistickým nadějím tak předávají přímo na hřišti své zkušenosti z velkého fotbalu. O tom, kdo bude mít jaký tým na starosti, rozhodl los. Hráči A-týmu si tak mezi sebou rozdělili deset týmů – od přípravky (Slavia U6) až po starší žáky (Slavia U15).

V minulém týdnu navštívil trénink svého týmu Martin Berkovec a dle vlastních slov si trénink náramně užil. Na atmosféru tréninku se můžete podívat ve fotogalerii.


Patroni mládežnických týmů Slavie:

Slavia U15: Lukáš Jarolím, Róbert Cicman.

Slavia U14: Stanislav Vlček, Milan Nitrianský, Bassirou Dembélé. 

Slavia U13: Vitali Trubila, Zoran Milutinovič.

Slavia U12: Martin Latka, Tomáš Frejlach, Jiří Vondráček. 

Slavia U11: Zbyněk Pospěch, Štěpán Koreš, Karel Hrubeš. 

Slavia U10: Kamil Čontofalský, Matúš Čonka.

Slavia U9: Milan Škoda, Martin Dostál, Marek Čepelák.

Slavia U8: David Hubáček, Václav Prošek, Viktor Šimeček. 

Slavia U7: Martin Berkovec, Jiří Böhm, Martin Hurka.

Slavia U6: Ondřej Petrák, Martin Voráček.


Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články