ALL STARS CUP 2012: 15. až 17. června | SK Slavia Praha
Více

ALL STARS CUP 2012: 15. až 17. června

Tréninkové centrum v Edenu

PRAHA/EDEN - Čtvrtý ročník mezinárodního fotbalového žákovského turnaje s názvem ALL STARS CUP 2012 se uskuteční ve dnech 15. až 17. června ve spolupráci s SK Slavia Praha. A stejně jako v předchozích letech slibují jména zahraničních účastníků jedinečnou konfrontaci české a evropské fotbalové špičky.

„Na této akci se mi nejvíce líbí účast zahraničních týmů, což je dost neobvyklé. Je paráda, že kluci mohou změřit síly s týmy, se kterými normálně nemají šanci hrát. Samozřejmě budu držet palce Slavii, která byla několikrát velmi blízko vítězství, ale konkurence bude obrovská“, řekl patron turnaje a slávistická legenda Vladimír Šmicer. V minulých letech se zde představily například týmy FC Barcelona, Juventus nebo Celtic Glasgow.  

I přesto se v tomto roce chystá vůbec nejsilnější obsazení v historii tohoto turnaje. Kromě obhájce prvenství z loňského roku portugalského Sportingu Lisabon přicestují do Prahy nejlepší týmy z Anglie (Everton FC), Itálie (SSC Neapol), Ruska (CSKA Moskva), Turecka (Fenerbahce Istanbul), Německa (Hertha Berlin) nebo Dánska (BK Frem Kodaň). 

„Nejdůležitějším cílem tohoto turnaje je nabídnout nejlepším českým žákovským týmům konfrontaci s prvotřídními zahraničními týmy z různých fotbalových škol“, prozradil ředitel turnaje Jaroslav Novák. 

V kategorii do 14-ti let se těmto zahraničním účastníkům postaví nejlepší české týmy na čele s domácí Slavií.  

Turnaj ALL STARS CUP 2012 se uskuteční ve dnech 15. až 17. června v tréninkovém areálu pražské Slavie. Vstupné na turnaj je volné. Turnaje se mohou účastnit fotbalisté narození v roce 1998 a mladší. Kompletní seznam účastníků a další informace jsou k dispozici na stránkách www.allstarscup.cz



Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články