Informace pro fanoušky cestující do Plzně | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky cestující do Plzně

Přinášíme vám organizační informace, které nám zaslal pořadatel pondělního ligového zápasu v Plzni, které se hraje v plzeňské Doosan areně od 18 hodin.

PRAHA/EDEN - Přinášíme vám organizační informace, které nám zaslal pořadatel pondělního ligového zápasu v Plzni, který se hraje v plzeňské Doosan areně od 18 hodin.


Pro fanoušky Slavie se vstupenky prodávají přímo na místě, vstupenky jsou do sektoru hostí a začnou se prodávat hodinu a půl před výkopem na pokladně č. 4 naproti sektoru hostí. Cena vstupenky je 150 Kč. 


Sektor hostí se nachází na nové jižní tribuně a je označen jako sektor U (více ve fotogalerii, která se nachází pod článkem). Ke svému sektoru se slávističtí fanoušci dostanou z Tyršovy ulice, a to vchodem do sportovního areálu označeným č. 4.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články