Martin Juhar: Mohli a měli jsme vyhrát | SK Slavia Praha
Více

Martin Juhar: Mohli a měli jsme vyhrát

<p> Ač hr&aacute;l lev&eacute;ho beka, patřil Martin Juhar v z&aacute;pase s Libercem k nejnebezpečněj&scaron;&iacute;m hr&aacute;čům Slavie.</p>

Martin Juhar. Foto: Martin Malý.

PRAHA/LIBEREC - Martin Juhar patřil k nejčastějším a nejpřesnějším střelcům v nedělním zápase. Jeho dalekonosné rány sice třikrát trefily bránu, pokaždé však gólman Bičík míč s vypjetím všech sil vytěsnil.

„Jsem rád, že se mi povedlo trefit branku. Bohužel to tam ale nepadlo, je to škoda, protože jsme na Liberec měli. Brankář Bičík je kvalitní. Pro oko diváka to bylo hezké, ale škoda, že nepadl gól. Ta první střela, ta byla překvapivá, z toho trestňáku to vypadlo nadějně, ale nedopadlo to,“ smutnil po zápase slovenský záložník.

Slavia byla v utkání s mistrem jasně lepším týmem, domů si veze ale jen bod, což je vzhledem k průběhu utkání málo. „My jsme v Liberci chtěli bodovat. Nemusíme se za předvedenou hru stydět. Mohli a měli jsme v Liberci vyhrát. Je to škoda,“ pokračovalo levonohé křídlo.

V sezoně tak vyšli sešívaní podruhé střelecky naprázdno. Kde tkví podle letní akvizice Slavie problém? „Myslím si, že nám chybí klid v koncovce. Dnes jsme si ale vytvořili dost šancí, ze kterých jsme mohli vstřelit ten kýžený gól. Možná nám chybělo i trochu štěstí, to jsme bohužel neměli,“ zakončil Martin Juhar, který v posledních zápasech nastupuje na místě levého beka.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články