Ptejte se střelce: Honza Vošahlík hostem Google+ Hangoutu! | SK Slavia Praha
Více

Ptejte se střelce: Honza Vošahlík hostem Google+ Hangoutu!

Hostem Google+ Hangoutu, který se uskuteční ve čtvrtek 18. dubna od 12:30, bude ofenzivní záložník či útočník a hlavně střelec posledních gólů Slavie Honza Vošahlík!
Honza Vošahlík přišel do Slavie hostovat loni v létě a v novém dresu začal jako uragán. V prvním zápase proti Jihlavě nastoupil do hry ve druhé půli a hned vstřelil dvě branky a pomohl k vyrovnání na konečných 3:3.

Moc zápasů ale v sešívaném dresu nestihl a zranil se. Zdravotní problémy ho nakonec vyřadily ze hry na celý podzim, vrátil se až během zimní přípravy. Gólově se na jaře prosadil už v Teplicích, další branku vstřelil po přihrávce Milana Nitrianského na Letné proti Spartě. 

Zeptejte se Honzy na jeho působení ve Slavii nebo v reprezentačních výběrech. Jaké to je vstřelit branku na Spartě nebo zařídit vyrovnání proti Jihlavě, když tým prohrává už 0:3. Navíc Honzu čeká šťastná novinka, brzy bude totiž otcem.

Své otázky na Jana Vošahlíka můžete také pokládat prostřednictvím Facebooku a Google+ účtu Slavie nebo na svých twitterových účtech s hashtagem #hangoutvosa. A nezapomeňte ve čtvrtek 18. dubna od 12:30 sledovat Youtube kanál Slavia TV!

Co je Google+ Hangout?


Díky Google+ Hangout je možné pořádat videokonference, do kterých se zapojí sami fanoušci. Ať už přímo, nebo nepřímo. Součástí videokonference může být až devět fanoušků, ale také žádný.

Pokud chcete být přímo účastníkem videokonference, musíte splnit několik podmínek. Potřebujete mít na svém notebooku nebo počítači webovou kameru s mikrofonem, účet na Google+ (a mít Slavii ve svých kruzích) a kvalitní připojení k internetu. Je také potřeba, aby byl fanoušek připojen patnáct minut před samotným vysíláním. To je ve čtvrtek 18.4. ve 12:15.

Pokud se chcete Google+ Hangoutu přímo zúčastnit, přihlaste se do čtvrtka do 10:00 na email michal.bycek@slavia.cz.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články