V pondělí o PS Vita nebo novou Mazdu 6 na víkend | SK Slavia Praha
Více

V pondělí o PS Vita nebo novou Mazdu 6 na víkend

I ze zápasu se Slováckem můžete odejít s herní konzolí PlayStation Vita od Sony a voucherem na zapůjčení auta s plnou nádrží na celý víkend od Auto Palace Spořilov! Zúčastněte se poločasových soutěží!
O poločasové přestávce proběhne tradiční penaltový rozstřel mezi fanoušky, hlavní výhrou bude tentokrát herní konzole Sony PlayStation Vita! Soutěž o automobil Mazda 6 na víkend s plnou nádrží bude probíhat v populárních „nožičkách“. 

Každý z účastníků dostane k dispozici míč a jeho úkolem bude předvést co nejvíce „nožiček“ za sebou. Fanoušek, který udělá nejvíce nožiček, získává Mazdu na víkend s plnou nádrží od partnera Slavie Auto Palace Spořilov.

Jak se do soutěže přihlásit?

Soutěž bude probíhat tradičním způsobem během prvního poločasu. Po celých 45 minut prvního poločasu můžete posílat přihlašovací SMS, ve které stačí uvést pouze označení SKS a vaše jméno a přímení. Tvar: SKS mezera JMENO mezera PRIJMENI, příklad: SKS mezera JAN mezera NOVAK. SMS posílejte na telefonní číslo 900 11 07. Cena jedné SMS je 7 korun včetně DPH. Pokud se do soutěže dostanete, přijde vám potvrzovací sms, ve které bude také napsáno, jestli budete soutěžit o PS Vita nebo Mazdu 6 na víkend s plnou nádrží. 

Jak vyhrát PlayStation Vita?

Pět vybraných účastníků dostane potvrzující textovou zprávu a přijde po skončení prvního poločasu k bráně u Tribuny SEVER (u slávistického kotle), kde si je vyzvedne hlasatel. O hlavním výherci rozhodnou pokutové kopy. Ty se kopou vyřazovacím způsobem, kdo nedá pokutový kop, automaticky vypadává ze hry, do dalšího kola postupují ti, kteří penaltu promění.

Jak vyhrát Mazdu 6 na víkend?

Pět vybraných účastníků dostane potvrzující textovou zprávu a přijde po skončení prvního poločasu k bráně u Tribuny SEVER (u slávistického kotle), kde si je vyzvedne hlasatel. Každý z účastníků dostane k dispozici míč a jeho úkolem bude předvést co nejvíce „nožiček“ za sebou. Fanoušek, který udělá nejvíce nožiček, získává Mazdu 6 od Autopalace Spořilov na víkend s plnou nádrží!

Pokud se vám nepodaří zvítězit ani v jedné ze soutěží, nesmutněte! Pro každého z účastníků má Slavia nový magazín Gambrinus ligy a aktuální číslo slávistického Poločasu!

Japonská automobilová novinka - nová Mazda 6!

Dlouho očekávaná novinka na automobilovém trhu – nová Mazda 6, která se honosí přívlastkem „odvážně jiná“ – je partnerem fotbalového utkání 22.4.2013 Slavia vs. Slovácko. Tento vůz zde představí Auto Palace Spořilov, u kterého je možné si jej vyzkoušet v rámci bezplatných testovacích jízd nebo rovnou objednat. 

Nová Mazda 6 je druhým vozem nové generace, který je plně vybaven novátorskými TECHNOLOGIEMI SKYACTIV kombinující nejpokročilejší bezpečnostní funkce s vynikající spotřebou paliva a designem "KODO - duše v pohybu" inspirovaným elegantní a obdivuhodnou aktivitou leoparda.

Díky stylové úpravě a zvýšení výkonu představuje chytrou volbu pro každého, kdo si zakládá na vynikajících jízdních vlastnostech, osvědčené spolehlivosti a exkluzivním vzhledu. Díky různým úrovním výbavy a typům karosérie je rodinné auto Mazda 6 vhodná pro široké spektrum řidičů. Dokonce i základní model je vybaven brzdovým systémem, který byste očekávali u mnohem luxusnějších manažerských vozů. Součástí výbavy Mazdy 6 střední úrovně je palubní počítač, akustický systém se 6 reproduktory a asistent pro rozjezd do kopce. 

Nejluxusnější model, elegantní Mazda 6 hatchback, se pak může pochlubit výbavou, která uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky. Inovativní technologie SKYACTIV, motor o síle 150 koní, odlehčená karoserie a snížený podvozek dělají jízdu dynamičtější než kdykoliv předtím. A to vše při spotřebě pouhých 3,9 litru na 100 km. Prohlédněte si novou Mazdu 6 na fotbalovém utkání se Slováckem, anebo přímo v showroomu Auto Palace Spořilov. Těšíme se na Vás. 

Pro fanoušky fotbalu přináší Auto Palace Spořilov speciální akci – pokrytí spoluúčasti v případě havárie či poškození vozu. K čerpání této nabídky stačí pouze přivézt poškozený vůz k nám na Prahu 4, kde bude nejen opraven, ale majiteli automobilu budou formou čerpání služeb a nákupu zboží vykompenzovány náklady na spoluúčast. Více o modelu Mazda 6 zde

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články