Výsledky žáků: U12 nasázela Spartě sedmnáct gólů! | SK Slavia Praha
Více

Výsledky žáků: U12 nasázela Spartě sedmnáct gólů!

PRAHA/EDEN - Žáci Slavie měli na programu v uplynulém týdnu velké pražské derby hned ve dvou kategoriích. Zatímco U12 dokázali Spartu na jejím hřišti porazit, U13 odcházeli z derby bez bodu.
U15
FK Jindřichův Hradec – Slavia 0:2 ( 0:1)

Branky: Lauricella ( Zlámal), Bucha ( Lauricella)
Sestava: TomanPek, Vyskočil, Žežulka, Zlámal (50. Kovařík), Bucha, Lauricella, Krištof (47. Stehno) – Vejvar, Novák, Krejdl

Komentář trenéra Pavla Vyhnala: V tomto zápase jsme nejenom chtěli zvítězit,ale i dohrát zápas bez zranění abychom svoje již tak prořídlé řady ještě více nerozšířili. V utkání jsme měli jasně navrch,ale finální přihrávka a samotné zakončení bylo tentokrát velice nekvalitní.Absence tolika hráčů základní sestavy je už znatelná.Ted musí zabrat hráči,kteří doposud nebyli tolik vytíženi!

U14
Jindřichův Hradec – SK Slavia Praha 0:5 (0:3)

Branky: 11. Mareš, 29. Šusta, 31. Lauricella, 56. Bielesz, 58. Bílek
Sestava: Radimský, Cejnar (36. Vošta), Šusta (36. Straka), Lauricella, Sodoma (20. Stříbrský), Douděra (36. Bielesz), Havránek, Krob(40.Kalvach), Nechvátal (36. Kotěra), Schneider (36. Bílek), Mareš

Komentář trenéra Vasila Boeva: Šest bodů v anglickém týdnu

Druhý zápas v týdnu, druhé vítězství a stejný průběh jako ve středu. Zápas na jednu bránu. Soupeř se postavil před vlastní branku, jenom bránil a odkopával balóny. Výjimečně se dostal za půlku. Měl jediný cíl, dostat co nejméně gólů. My jsme drželi míč, kombinovali, vypracovávali si šance a dali jen pět gólů. Přestože výsledek vypadá dobře, spokojen nejsem. Musím říci, že tyto zápasy nám vůbec nic nedají a soupeři, myslím, také ne. Celý zápas hrajeme na jednu bránu a překonáváme jedenáct bránících hráčů. Zvítězíme, ale takovíto soupeři nás vůbec neprověří. Potřebujeme hrát týden co týden těžké zápasy. Radši hrát šestkrát za rok se Spartou, Příbramí, Bohemkou, Plzní, Teplicemi, Budějovicemi a podobně, než zápasy ve kterých jde jen o skóre. To nás nikam neposouvá. Bohužel.

SK Slavia Praha – Vlašim 3:0 (1:0) (hráno ve středu 17. dubna)
Branky: 5. Havránek, 52. Sodoma, 57. Mareš
Sestava: Radimský, Cejnar (50. Mareš), Stříbrský (40. Šusta), Lauricella (35. Schneider), Bielesz, Sodoma, Douděra (35. Bílek), Havránek (55. Uher), Krob, Nechvátal, Kotěra.

Komentář trenéra Vasila Boeva: Povinné vítězství

První minuta zápasu, gólová šance. Druhá minuta, další. Pátá minuta, vedeme 1:0. Držení balónu 80:20. Na šance 20:1. A výsledek jen 3:0. Po prvním gólu se kluci trošku uspokojili a polevili. Drželi jsme balón, vypracovávali si gólové šance, kombinovali a útočili, soupeř jen bránil a sporadický zaútočil. Chyběla nám ale větší agresivita a pohyb, přesné zakončení a vůle po gólu. Sice jsme hráli po půl roce na trávě a míč hodně odskakoval, navíc bylo i horko. To ale nemůže omlouvat fakt, že jsme neměli důraz před brankou a nedokázali proměnit ani ty největší šance sami před bránou. Od některých hráčů bych si přestavoval úplně jiné chovaní. Některým stačí málo, rychle se uspokojí a poleví.

U13
SK Slavia Praha – FC Graffin Vlašim 13:0 (7:0)

Branky: Tým A: Vaska 4, Peričevič, Nový, Kratochvíl; Tým B: David 2, Hruška 2, Radimský, Čejka

AC Sparta Praha – SK Slavia Praha 17:3 (hráno v úterý 16. dubna)
Branky: Pek, Slavata, David
tým A 5:1, 4:0
tým B 2:0, 6:2
Sestava:
Tým A: Suchánek (r.2001), Jaroš (r.2001), Ielitro, Pátek, Vaněk, Pek, Vaska, Hrobník, Novák, Peričevič, Kratochvíl
Tým B: Svítil, Škarda, Pelc, Slavata, Radimský, Hruška, David, Nový, Čejka, Valenta

Komentář trenéra Jana Bauera: Ve čtvrtém jarním utkání nás čekalo derby pražských "S" v TC na Strahově. V začátku utkání na obou polovinách hřiště jsme inkasovali hned v prvních minutách po jedné brance a od té doby musíme sportovně uznat, že Sparta byla ve všech činnostech lepším týmem, počínaje od chuti hrát, nasazení, technických, kondičních věcí atd. Náš entusiasmus, chuť si zahrát kvalitní utkání zůstalo v "šatně". Soupeři musíme jenom pogratulovat k zaslouženému vítězství a každý kdo se utkání zúčastnil jak aktivně (na hřišti), tak pasivně (v hledišti) si podle své soudnosti musel udělat názor a zhodnotit předvedený výkon. Z tohoto utkání snesli měřítko se soupeřem pouze jeden dva hráči.

U12
AC Sparta Praha – SK Slavia Praha 7:17
(hráno v úterý 16. dubna)
Branky: Vít 4, Kubiš 3, Brojo 2, Mašek 2, Zeronik 2, Hroník, Marhoul, Schneider, Vlček
Asistence: Vlček 4, Jaroš 3, Mašek 3, Brojo 2, Zeronik 2, Blažíček, Eichler, Hošek, Schneider

Komentář trenéra Jiřího Petroviče: Derby jsme nezačali zrovna nejlépe, během chvíle jsme prohrávali 0:2. Ovšem podařilo se nám rychle srovnat a výsledek otočit. První půle byla vyrovnaná, Sparta spoléhala hodně na rychlé brejky a dlouhé nákopy dopředu na své rychlé útočníky. Tím s námi drželi krok. My jsme v první půli často chybovali v obraně, kde jsme byli nedůslední a nedůrazní a z toho plynuly obdržené góly. V druhém poločase jsme už byli jasně lepším týmem, přidávali gól za gólem, Sparta dala tři branky z ojedinělých útoků. Na útočné polovině se nám dařilo hrát na jeden dotek, přidali jsme i spoustu krásných kolmých přihrávek, dařil se nám také rychlý a jednoduchý přechod do útoku. Utkání kluci opravdu odmakali, dřeli a na to, že měli všichni dva dvoudenní těžké zahraniční turnaje z víkendu v nohách, se podařilo vydržte v tempu až do konce zápasu. Vyplácí se nám, že přenecháváme některá mistrovská utkání klukům o rok mladším a můžeme tak jezdit na kvalitní zahraniční turnaje, kde získáváme velké zkušenosti a kluci se venku učí, jak hrát fotbal na nejvyšší evropské úrovni, což se potom projeví i třeba v zápase se Spartou. Jsme na kluky opravdu hrdí, tímto způsobem zvládnout derby je pro všechny velká odměna a povzbuzení do další práce.

U11
SK Slavia Praha U11 – Graffin Vlašim U12 12:3 (6:2)

Branky: 3 Matys, 2 Linhart, 2 Kadlec, Šmíd, Keller, Gabriel, Janoský, Hrubeš

Komentář trenéra Martina Hladíka: Se zápasem jsem byl absolutně spokojen. Proti kvalitnímu soupeři jsme podali téměř bezchybný výkon. Během utkání byla k vidění celá řada pěkných individuálních a kombinačních akcí. Kluci hráli s chutí a zasloužený pochvalu nejen za předvedený výkon, ale i za fakt, že hráli téměř bez střídání. Na jednom hřišti jsme měli jednoho náhradníka a na druhém jsme hráli bez střídání po většinu zápasu.

U10
ABC Braník U11 – SK Slavia Praha U10 20:8


Komentář Trenéra Přemysla Jakla: Proti staršímu a fyzicky lepšímu soupeři jsme podali průměrný výkon, který znamenal naší celkovou porážku. Hráčům nelze vytknout snahu, ale tentokrát to bohužel nestačilo.

U9
ABC Braník U10 – SK Slavia Praha U9 10:30


Komentář trenéra Michala Nováka: Kluci hráli velmi dobře. Po celé utkání předváděli rychlou a přesnou hru, díky které se dostávali celkem snadno do zakončení. Pochválit zaslouží i oba brankáři soupeře, kteří svým dobrým postavením zabránili dalším desítkám branek.

U8
Meteor Praha roč. 2004 – Slavia U8 roč. 2005 13:21

Branky: Snětivý 3, Toula 3, Planka 3, Rys 3, Šetka 2, Krečmer 2, Ventura 2, Mervard, Horák, Koval

Komentář trenéra Jana Šetky: O rok staršího soupeře jsme přehráli kombinační hrou a nasazením.
Po pěkných kombinacích se nám dařilo úspěšné zakončení. Výborný výkon také předvedli oba naši brankaři. Soupeř předvedl pěknou hru, snažil se nás přehrát silou což se mu někdy dařilo.

U7
SK Slavia Praha U7 – FK Meteor Praha U8 14:19

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Další články