25. KOLO ONLINE: Slavia hraje v Příbrami se změnami v sestavě | SK Slavia Praha
Více

25. KOLO ONLINE: Slavia hraje v Příbrami se změnami v sestavě

Hned několik změn udělal trenér Petr Rada v sestavě svého týmu pro utkání v Příbrami. Ta vynucená přišla na pozici stopera, protože vykartovaného Bortela nahradil Ondra Petrák.
Stoperskou dvojici tak vytvoří duo dvou služebně nejstarších hráčů v kádru sešívaných. Zatímco Ondra Petrák je v áčku už něco přes dva roky, David Hubáček kroutí svou osmou sezonu. Změny ve stoperské dvojici jsou příčinou vykartování Milana Bortela a stále přetrvávajícím zdravotním problémům Martina Dobrotky.

Ke změnám došlo i v záloze. Petráka, který se přesunul do obrany, nahradil Jarda Zmrhal, který tak doplní Marcela Gecova ve středu zálohy. Místo Rudolfa Skácela dostane šanci střelec vyrovnávacího gólu proti Mladé Boleslavi Tomáš Mičola a do útoku se postaví místo Milana Škody Martin Fenin.

Příbram vede jako hlavní trenér František Straka, který ještě před rokem a kus byl na lavičce Slavie. Dobré vzpomínky na trenéra Straku má právě Martin Fenin, který se dnes vrací do základní sestavy. Straka mu dal v Teplicích totiž jako první trenér šanci v Gambrinus lize.

Sestava Slavie v Příbrami: Čontofalský - Nitrianský, Petrák, Hubáček, Čonka - Gecov - Vošahlík, Zmrhal, Mičola - Kisel - Fenin.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články