Výsledky žáků a přípravek z víkendu 27. a 28. dubna | SK Slavia Praha
Více

Výsledky žáků a přípravek z víkendu 27. a 28. dubna

PRAHA/EDEN - Přinášíme vám výsledky žáků a přípravek Slavie z uplynulého víkendu včetně komentářů trenérů jednotlivých mužstev.
U15
Slavia U15 o víkendu ligu nehrála, neboť se účastnila mezinárodního turnaji ve Francii. V Nantes nakonec sešívaní skončili osmí.

U14
Slavia U14 měla v neděli na programu přátelské utkání proti Meteoru.
Slavia – Meteor 12:0

U13
MU Česká liga U-13 A
FK Jindřichův Hradec – Slavia 4:11 (0:8) (0:3, 4:2 / 0:5, 0:1)
Sestava tým A: Svítil, Škarda, Pek, Pelc,Slavata, Vaska, Vaněk,David. Střídající: Čejka
Branky: 3x David, Vaska, Čejka

Sestava tým B: Vondráček, Ielitro, Kratochvíl, Pátek, Hrobník, Radimský, Peričevič,Nový. Střídající: Hruška
Branky: 2x Hruška, Nový, Peričevič, Hrobník, Pátek

U12
Slavia U12 hrála už ve čtvrtek 25. dubna proti Dukle.
FK Dukla Praha – SK Slavia Praha 6:15
Branky: Kubiš 5, Vlček 3, Eichler 2, Brojo, Marhoul, Martinec, Mašek, Vít

U11
Jindřichův Hradec U12 – SK Slavia Praha U11 7:9 (2:5)
Branky: 2 Hroník, 2 Keller, Štětka, Kopáček, Linhart, Podrápský, Křišťan

Komentář trenéra Martina Hladíka: První poločas se nám na obou hřištích vydařil. Byli jsme v dobrém pohybu, dařila se nám kombinace, dobře jsme vyhodnocovali řešení jednotlivých herních situací a vytvářeli jsme si šance, z nichž ne všechny jsme bohužel dokázali proměnit. V druhém poločase jsme dokázali na výkon z první půle navázat pouze na jednom hřišti, což trošku zkazilo dojem z jinak povedeného zápasu.

U10

Slavia U10 – ČAFC U11 14:21
Slavia U10 – ČAFC U10 19:4

Komentář trenéra Přemysla Jakla: Ve všech zápasech jsme podali dobrý výkon, pouze proti staršímu soupeři nám utekl začátek zápasu.Všechny hráče bych chtěl za předvedené výkony pochválit.

U9
SK Slavia Praha U9 – ČAFC Praha U10 31:7

Komentář trenéra Michala Nováka: Na hřišti jsme chtěli hrát pouze my a tak jsme si, i přes řadu nepřesností, dokázali vytvořit velké množství šancí, které jsme se střídavými úspěchy využívali.

U8
FC Tempo Praha roč. 2004 – SK Slavia Praha roč. 2005 14:18
Branky: Toula 5, Štancl 3, Rys 2, Snětivý 2, Koval, Šetka, Mervard, Planka, Zán, Krečmer.

Komentář trenéra Jana Šetky: Soupeř začal velmi dobrou tvrdou hrou. Museli jsme začít hrát kombinačně, protože osobní souboje proti staršímu soupeři nám moc nevycházely. Zápas byl do poslední minuty vyrovnaný, ale naší bojovností jsme dokázali vyhrát.

U7
Tempo Praha U8 – Slavia U7 9:24

Komentář trenéra Jiřího Strnada: V sobotu jsme narazili na soupeře z Tempa Praha. Kluci z Tempa zaslouží pochvalu, protože se snažili hrát fotbal a bojovali do poslední minuty. V tomto zápase jsme si museli první třetinu zvykat jak na hřiště, tak na soupeře. Po první třetině rozkoukávání jsme začali hrát hru, kterou se prezentujeme celou sezonu. Tedy být co nejvíce a nejčastěji na balónu a nebát se hrát za každé situace i za předpokladu ztráty míče nebo obdržené branky. Postupem času už byla naše hra dominantní a začali jsme tento zápas rozhodovat i střelecky. Naše hra byla založena na hře jeden na jednoho, jeden na dva, rychlosti a fotbalovém myšlení. Ať je výsledek jaký je, tak klukům i rodičům děkuji za vzornou reprezentaci SK Slavia Praha.

U6
Turnaj Mini Cup VI. (ČAFC Praha)

SK Slavia 4 : 5 SK Hostivař (Antić 2, Netušil, Žukovský)
SK Slavia 2 : 4 Union Vršovice (Batyi 2)
SK Slavia 2 : 2 FK Admira Praha (Antić, Netušil)
SK Slavia 2 : 6 SK Slavia 06 (Netušil, Antić)
SK Slavia 2 : 3 ABC Braník (Pilař, Hampapa)

Komentář trenéra Jaroslava Šimůnka: Poprvé jsme byli nasazeni do nejvyšší výkonnostní skupiny, ale rozhodně jsme se neztratili. Všem klukům patří velké díky za neuvěřitelnou bojovnost a rodičům za skvělou atmosféru. V prvním utkání jsme dlouho sahali po vítězství, ale nakonec jsme vlastním gólem v nastaveném čase o něj přišli. Kluci, ale pochopili, že se s o rok staršími protihráči mohou měřit jen, když budou bojovat až do konce. I ve druhém utkání jsme sahali minimálně po bodu. Měli jsme i trochu smůly, nicméně většinu branek jsme inkasovali střelami z dálky do horní poloviny branek. Kombinačně jsme soupeře přehrávali. To platí i pro první utkání. Ve třetím utkání Admira vlétla na hřiště s notnou dávkou agresivity a kluci se s tím dlouho nemohli srovnat. Přesto jsme to byli my, kdo vedl o dvě branky. Zbytečnými chybami v závěru utkání jsme o výhru přišli. V souboji s našimi staršími kamarády se ukázalo, že rok navíc je znát především v rychlosti, důrazu a sebevědomí. I přesto jsme v určitých fázích utkání ukázali, že náš tým bude ročník 2006 vzorně následovat. V posledním utkání už celému týmu docházely síly. Ukázalo se, že pět „odježděných“ utkání nadoraz je hodně znát. I přesto jsme s Braníkem drželi krok a opět jsme sahali po bodu, který nám těsně unikl. Znovu ale musíme ocenit obrovskou vůli, bojovnost a touhu ukázat, že na tuto elitní skupinu máme. Celkově jsme skončili jedenáctí, ale vzhledem k výše uvedenému je výsledek nedůležitý. Palec nahoru!

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články