Juniorku ve zbytku sezony povede Milan Titěra | SK Slavia Praha
Více

Juniorku ve zbytku sezony povede Milan Titěra

Po odchodu Michala Petrouše a Iva Knoflíčka k A týmu Slavie povede ve zbytku sezony úspěšnou juniorku Milan Titěra. Asistentem a zároveň trenérem brankářů zůstává Luboš Přibyl.
Milan Titěra povede juniorku už v sobotním utkání proti Jablonci (17:00, Xaverov). Následuje domácí derby se Spartou, které se hraje ve středu 8. května od 17 hodin. Spolupracovat bude Titěra s asistentem a trenérem brankářů Lubošem Přibylem a kondičním trenérem Pavlem Čvančarou. Oba pracovali už v realizačním týmu Michala Petrouše.

Milan Titěra doteď působil u dorostu U18 společně s asistentem Janem Roulem. Složení realizačního týmu "osmnáctky" se v současnosti řeší. 

Milan Titěra pracuje ve Slavii dlouhodobě. Nejdéle působil u ročníku 1995, se kterým vyhrál dokonce titul mistra ČR v mladších žácích. Nedávno dostudoval profilicenci mládeže.

Aktuálně

Z prvního místa do nadstavby

18. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zakončily základní části 1. ligy žen, kde ve čtrnácti zápasech nepoznaly hořkost porážky a suverénně vedou tabulku s náskokem sedmi bodů. V úvodním zápase nadstavbové části v sobotu 20. dubna od 14:00 v Horních Měcholupech vyzvou Liberec.

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Další články