Týdenní soustředění v Kaprunu začalo | SK Slavia Praha
Více

Týdenní soustředění v Kaprunu začalo

ST. FLORIAN/KAPRUN – Týdenní soustředění v Kaprunu začalo. Krátce po jedné hodině odpoledne dorazili slávisté do Kaprunu, který bude až do příští neděle jejich útočištěm v rámci herního soustředění.
Autobus se slávistickou výpravou vyrazil z Edenu v šest hodin ráno. Do Rakouska odjelo pětadvacet hráčů včetně brankáře Radka Černého, doma zůstal jen obránce Martin Dobrotka, který je po operaci zánártní kůstky.

Domovem slávistů bude horský hotel St. Florian, kde mají hráči k dispozici veškeré zázemí, od posilovny až po regeneraci. Herní tréninky budou absolvovat na hřišti v nedalekém Uttendorfu, který je od Kaprunu vzdálen zhruba 16 kilometrů. 

První trénink je na programu dnes v 18 hodin. Na hřiště vyrazí všichni hráči kromě Tomáše Mičoly, který má drobné zdravotní problémy. S kondičním trenérem Pavlem Čvančarou bude trénovat individuálně. Zítra by se měl čtyřiadvacetiletý záložník už připojit k mužstvu. 

Další trénink je na programu v pondělí ráno. Odpoledne v 15:30 hodin sehrají slávisté v rámci soustředění svůj první zápas. Soupeřem jim bude ázerbájdžánský Inter Baku. Pozor změna: Zápas se hraje na stadionu v Scheffau am Wilden Kaiser, Dorfstrasse 11.

Hráči Slavie na soustředění v Rakousku:

Brankáři: Kamil Čontofalský, Matej Rakovan, Radek Černý.

Obránci: Matúš Čonka, Martin Dostál, Milan Bortel, Petr Kolařík, Marek Čepelák, Milan Nitrianský.

Záložníci: Karol Kisel, Marcel Gecov, Martin Juhar, Ondřej Petrák, Luboš Tusjak, Martin Hurka, Josef Bazal, Robert Hrubý, Štěpán Koreš, Jaromír Zmrhal, Tomáš Mičola, Viktor Šimeček.

Útočníci: Martin Fenin, Milan Škoda, Dávid Škutka, Jiří Vondráček. 



Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články