Magazín Poločas: Na válku jsme připraveni, říká Michal Smejkal | SK Slavia Praha
Více

Magazín Poločas: Na válku jsme připraveni, říká Michal Smejkal

PRAHA/EDEN – Ve čtrnáctém čísle letošního magazínu Poločas najdete velký rozhovor s obráncem Michalem Smejkalem, pohled do slávistické historie i ohlédnutí za předchozími zápasy.
Poločas vydaný u příležitosti utkání s Jabloncem nabídne rozhovor s Michalem Smejkalem, v němž slávistický stoper hovoří o svém zimním přesunu do Edenu a o změně trenéra, nebo také o studiu a svých podnikatelských záměrech.

V magazínu najdete ohlédnutí za zápasy s Jihlavou a Boleslaví, kde si připsal obnovenou premiéru ve Slavii Vladimír Šmicer. Slávistická kronika se bude tentokrát věnovat létům šedesátým, kdy zářil Josef Píša či František Veselý. Nechybí připomenutí dubnových jubileí a také perlička, jaké naděje vkládal John William Madden v českého krále.

V dnešním čísle dále Karel Piták hovoří o trénování mládeže a představí projekt Pražského fotbalového svazu „Neberte nám naši hru", jehož je patronem. Mladým slávistickým talentem je Jiří Sodoma, který ještě na podzim hrál za U19 a teď už se objevil na lavičce A-týmu. Jaký to byl pro něj skok, i to se dozvíte v tomto Poločasu.

Magazín Poločas č. 14 koupíte v den utkání ve Fanshopu, na vybraných stáncích s občerstvením nebo u kolportérů před stadionem i v ochozech. Cena časopisu je 20 Kč.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články