Jak dopadne 281. derby? Vsaďte si u Chance! | SK Slavia Praha
Více

Jak dopadne 281. derby? Vsaďte si u Chance!

PRAHA/ EDEN – Vyšlápne si Slavia na suverénního lídra tabulky? Vsaďte si u Chance, nového hlavního sponzora, a získejte 200 Kč zdarma na první sázky!
Slavii čeká při současné formě asi nejtěžší možný soupeř. První tým tabulky, historický rival a našlapaný stadion na Letné. Říká se, že derby nemá favorita. V tomto případě je to jedna z mála nadějí pro Slavii. Ta potřebuje nutné vyhrát a odlepit se od sestupových příček. Statistiky říkají, že pouze jedinkrát z posledních 12 utkání padly více než tři branky. Zaboduje Slavia v jednom z nejdůležitějších zápasů sezony? Kolik padne žlutých karet ve vypjatém střetnutí?

Proč sázet zrovna u Chance?


- Získáte okamžitě a zcela zdarma 200 Kč, které můžete využít na vaše první sázky

- K tomu navíc získáte možnost hrát o další bonus až ve výši 2 000 Kč

To samozřejmě není vše. Chance nabízí širokou nabídku sázkových příležitostí, možnost sázet LIVE v průběhu zápasu nebo sledovat stovky sportovních přenosů zdarma online. Každý sázkař u nás navíc získává za každou sázku věrnostní body, které může využít například na sázky zdarma. Všechny sázky na internetu jsou bez manipulačního poplatku.


Vsaďte si u Chance. Každý nový hráč získá 200 Kč na první sázky! Registrujte se zde.

Aktuálně

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Jana Sirotníka čeká reoperace zápěstí

17. 4. 2024
Brankář Jan Sirotník utrpěl při tréninku zlomeninu v zápěstí. Dvaadvacetiletého gólmana tak čeká operace a vynucená přestávka.

Další články