Pošlete týmu motivační video! Slavia je věčná! | SK Slavia Praha
Více

Pošlete týmu motivační video! Slavia je věčná!

PRAHA/EDEN - V době, kdy se A-týmu nedaří úplně podle představ, jste to právě vy, fanoušci, kdo může pomoci Slavii zlepšit výsledky! Pošlete do kabiny motivační vzkaz ve formě videa, které promítneme nejen v šatně, ale také na obrazovkách při utkání s Plzní!
Pojďme ukázat, že je každý slávista VŽDYCKY VĚRNÝ.

Že každý slávista VŽDYCKY VĚŘÍ.

Že jsme jako slávisté VŽDYCKY SPOLU.

Pojďme ukázat, že pro nás na prvním místě byla, je a bude VŽDYCKY SLAVIA. Ukažme, že jako Slavia Praha jsme vždycky spolu. Po výhře i po prohře.

A proto: Ať žije Slavie!

Protože Slavia je věčná!

Ukažte, že sešívaní vždycky drží spolu! Pošlete i vy hráčům video-vzkaz přímo do kabiny a využijte email vzdycky@slavia.cz.

Může se jednat o motivační pozitivní vzkaz jednotlivce, skupiny či celé odbočky přátel Slavie v rámci Odboru Přátel. Délku doporučujeme okolo 10-15 vteřin, z doručených videí sestříháme výsledné motivační video.

VŽDYCKY SPOLU!

Aktuálně

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Jana Sirotníka čeká reoperace zápěstí

17. 4. 2024
Brankář Jan Sirotník utrpěl při tréninku zlomeninu v zápěstí. Dvaadvacetiletého gólmana tak čeká operace a vynucená přestávka.

Další články