Martin Berkovec v neděli chytat nebude. V létě se vrátí do Slavie | SK Slavia Praha
Více

Martin Berkovec v neděli chytat nebude. V létě se vrátí do Slavie

PRAHA/EDEN - SK Slavia Praha se po důkladném zvážení situace rozhodla neumožnit svému hráči Martinu Berkovcovi, t.č. hostujícímu v Bohemians Praha 1905, nastoupit ve vzájemném utkání Bohemians - Slavia, hraného v rámci 26. kola Gambrinus ligy.
„Hlavní problém spatřujeme ve sportovně etické rovině. Fakta jsou následující: Oba soupeři hrají o záchranu a Martin Berkovec se za pět týdnů znovu připojí do přípravy Slavie, kde s ním do budoucna počítáme. V utkání může nastat celá řada situací, které by mohly vyvolat různé spekulace a v důsledku se otočit proti němu, ať už v jeho současném, nebo budoucím působišti. Považujeme za důležité hráče před těmito vlivy ochránit a oceňujeme, že zástupci Bohemians Praha 1905 naše stanovisko přijali," vysvětluje sportovní ředitel SK Slavia Praha Karol Kisel.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články