Jak dopadne vršovické derby o záchranu? Vsaďte si u Chance! | SK Slavia Praha
Více

Jak dopadne vršovické derby o záchranu? Vsaďte si u Chance!

PRAHA/EDEN – Získá Slavia existenčně důležité body v boji o záchranu? Vsaďte si u Chance, nového hlavního sponzora, a získejte 200 Kč zdarma na první sázky!
Čas se krátí a každý bod už je teď pro sešívané nutností a zároveň malým zázrakem. V situaci, kdy nevyhráli již pět zápasů, jedou na hřiště týmu, který doma porazil jak Teplice, tak Liberec. Statistika vzájemných zápasů vyznívá pro tým z Edenu docela pozitivně – 4 výhry a jedna remíza z posledních šesti zápasů. Jenže právě tuto statistiku Slavia letos již několikrát úspěšně postavila na hlavu. Zaboduje Slavia v jednom z nejdůležitějších zápasů sezony? Kolik padne žlutých karet ve vypjatém střetnutí?

Proč sázet zrovna u Chance?


- Získáte okamžitě a zcela zdarma 200 Kč, které můžete využít na vaše první sázky

- K tomu navíc získáte možnost hrát o další bonus až ve výši 2 000 Kč

To samozřejmě není vše. Chance nabízí širokou nabídku sázkových příležitostí, možnost sázet LIVE v průběhu zápasu nebo sledovat stovky sportovních přenosů zdarma online. Každý sázkař u nás navíc získává za každou sázku věrnostní body, které může využít například na sázky zdarma. Všechny sázky na internetu jsou bez manipulačního poplatku.


Vsaďte si u Chance. Každý nový hráč získá 200 Kč na první sázky! Registrujte se zde.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články