125 let Slavie na zápase s Villarrealem: Informace pro fanoušky! | SK Slavia Praha
Více

125 let Slavie na zápase s Villarrealem: Informace pro fanoušky!

EDEN – Užijme si všichni slávistický narozeninový den na zápase Evropské ligy s Villarrealem. Přijďte ve čtvrtek 2. listopadu do Edenu! Výkop je v 19 hodin, ale přijďte raději s dostatečným předstihem, ať si můžete naplno užít bohatý předzápasový program. Eden se otevírá už v 17 hodin.

Narozeninový program:

17:45

  • Slavnostní ceremoniál, při kterém se odkryjí další dlaždice se jmény klubových legend na chodníku slávy před Edenem. Slavnostní akt se uskuteční před VIP recepcí za účasti legendárních slávistů, kteří budou mít na chodníku svoji hvězdu. 

18:20

  • Další tribuna v Edenu ponese jméno po legendárním slávistovi. Slavnostní ceremoniál proběhne na hrací ploše a na jižní tribuně, která bude slavnostně pojmenována. 

18:25

  • Slavnostní křest knihy Věčná Slavia. Za účasti spoluautora Pavla Procházky a zástupců rodin prvních slávistů – zakladatele Jaroslava Hausmana a prvního kapitána Karla Freji. 

18:30

  • Zazpívejme Slavii všichni společně přání k narozeninám! Text bude promítán na velkoplošných obrazovkách, zpěv odstartuje známý hudebník, zpěvák a příznivec Slavie. 

V průběhu zápasu

  • Sledujte pokyny na velkoplošných obrazovkách a pojďme společně udělat Eden červenobílý! Na sedačkách najdete červené a bílé fólie. Připravte si fólie ke zvednutí podle pokynů na velkoplošných obrazovkách. Vytvořme tak společně parádní narozeninovou choreografii po celém Edenu! 

Bulletin 125 let Slavie a Poločas

  • Oba magazíny budou k dispozici zdarma u vstupů na stadion. 

Prodej vstupenek na pokladnách

  • Vstupenky na zápas jsou stále k dispozici, členové OP, Fanklubu nebo permanentkáři mohou vstupenku pořídit na pokladnách od 390 korun. Vstupenky můžete zakoupit také on-line přes Ticketportal

  • Pokladny předprodeje u vstupu číslo 4 se otevírají ve čtvrtek v 10 hodin, pokladny u vstupu číslo 2 v 17:30 hodin.

  • Na pokladnách u vstupu číslo 4 si také můžete zakoupit vstupenky na Ligu mistryň žen v Edenu (16. listopadu), vstupenky na venkovní zápas s Maccabi Tel Aviv v Izraeli (23. listopadu) a na domácí ligový zápas Slavie s Duklou Praha (18. listopadu, kategorie Z1). 

Doprava a parkování

  • Prosíme fanoušky, aby ve vlastním zájmu využili pro dopravu do Edenu městskou hromadnou dopravu. Po utkání budou posíleny spoje č. 22 směr Karlovo náměstí a 136 směr Letňany.

  • Pokud vypravujete na utkání autobus, nebude možné parkovat na parkovišti za jižní tribunou. Pro odstavení autobusu využijte parkovací plochy v ulici U Seřadiště, která je z Edenu zhruba 3 minuty jízdy (viz. plánek). Parkoviště za jižní tribunou bude uzavřeno i pro parkování aut.

Dětské vstupenky

  • U každého vstupu jsou turnikety označené jako Dětská vstupenka, pouze přes tyto turnikety mohou vstupovat na stadion děti do 15 let nebo 150 centimetrů, které mají dětskou vstupenku. Přes turnikety označené Dětská vstupenka mohou s dítětem projít i rodiče, ale s dětskou vstupenkou není možné projít přes ostatní turnikety. 

Otevření stadionu

  • Stadion se otevírá v 17 hodin. Přečtěte si, prosím, Návštěvní řád stadionu. Upozorňujeme, že je zakázáno vnášet objemnější zavazadla, velké batohy, deštníky, nebezpečné předměty jako je sklo, tyče a podobně. Dále není možný vstup s dětskými kočárky a motocyklovými helmami. Na stadionu není úschovna. 

  • Během zápasu platí zákaz používání pyrotechniky, za jeho porušení hrozí klubu velké pokuty. Zejména kuřákům připomínáme, že v areálu celého stadionu platí v souladu s novým protikuřáckým zákonem a návštěvním řádem stadionu zákaz kouření. Jménem klubu vás prosíme o respektování tohoto pravidla.

  • V sektorech dbejte instrukcí pořadatelské služby, která vám pomůže s nalezením místa na základě vaší vstupenky. Na stadionu se bude čepovat nealkoholické pivo. 

  • Věříme, že si narozeninový den naší milované Slavie společně všichni užijeme! 

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články