Zvolte Hráče podzimu! Ve finále Škoda, Latka, Baéz, Hrubeš a Bílek | SK Slavia Praha
Více

Zvolte Hráče podzimu! Ve finále Škoda, Latka, Baéz, Hrubeš a Bílek

PRAHA – Po skončení podzimní části sezony jsme pro vás připravili možnost hlasovat o nejlepšího hráče podzimu. Do finálové pětice, kterou zvolil fanoušci na Facebooku, se dostali Milan Škoda, Martin Latka, Aldo Baéz, Karel Hrubeš a Jiří Bílek.
Finálovou anketu jsme pro vás připravili na homepage www.slavia.cz. Hlasování bude ukončeno v pátek ve 12:00.

Kandidáti na Hráče podzimu:

Milan Škoda – Nejlepší střelec Slavie a od podzimu 2009, kdy Tomáš Necid nastřílel jedenáct gólů, je Milan Škoda útočníkem, který během podzimu nejčastěji skóroval. K osmi vstřeleným brankám navíc přidal Škoda i jednu asistenci. Do statistik se zapsal také žlutou kartou. Celkem odehrál 14 zápasů.

Martin Latka – Kapitán týmu, který se v létě vrátil do Edenu. Jako stoper dokázal vstřelit dva góly a připsat si jednu asistenci. Tým vedl jak na hřišti, tak hlavně i v kabině. Ukazuje slávistické srdce, čehož si cení fanoušci.

Aldo Baéz – Jedna z letních posil přišla do Slavie ze slovenského Trenčína. V úvodu sezony působil v lize trochu jako zjevení: Malý pracovitý Argentinec, který umí perfektně slovensky a sbírá jednu žlutou kartu za druhou. Ale jak sám říká, neumí v zápase prostě uhnout. V závěru podzimu si odseděl trest za osm žlutých karet, takže do jara půjde s „čistým stolem“.

Karel Hrubeš – Před sezonou to vypadalo, že jedničkou Slavie bude navrátilec z hostování Martin Berkovec. Ten se ale zranil, a tak realizační tým dal šanci mladému odchovanci klubu Karlu Hrubešovi. V brance určitě nevypadal jako vyplašený zelenáč, počínal si suverénně a vrcholem bylo vychytané čisté konto a výhra proti Plzni. Nakoukl i do reprezentační jedenadvacítky, v závěru podzimu dostal šanci Matej Rakovan.

Jiří Bílek – Další z letních posil. Většina fanoušků si myslela, že přichází jako defenzivní záložník, ale Jiří Bílek zaujal místo vedle kapitána na stoperu. Jak na hřišti, tak i v kabině je pozitivní elementem a vůdčím typem. Stejně jako Martin Latka vstřelil dva góly, čímž splnil své předsezonní očekávání s předstihem.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články