Majitelé pětiletých permic diskutovali se slávisty | SK Slavia Praha
Více

Majitelé pětiletých permic diskutovali se slávisty

PRAHA - V rámci posledního domácího utkání podzimu proběhlo v Edenu milé setkání. Držitelé pětiletých permanentek se jako tradičně potkali se zástupci Slavie, byla pro ně nachystána prohlídka stadionu, malý dárek i možnost se vyfotit se svým oblíbeným hráčem.
Před posledním podzimním domácím zápasem v Edenu proběhlo setkání majitelů pětiletých permanentních vstupenek. Ty před zápasem s Hradcem uvítala marketingová manažerka Michaela Schejbalová, která také představila hosty setkání. S fanoušky se přišli pozdravit vedoucí A-týmu Stanislav Vlček, trenér brankářů dorostu Radka Černého a zraněný brankář A-týmu Martin Berkovec. Ti byli permanentkářům k dispozici po celou dobu setkání a odpovídali na různé nejen sportovní, zdravotní, ale i osobní otázky.

V letošním roce se sešlo více než třicet majitelů pětiletých permanentek. Každý z přítomných dostal malý vánoční dárek a ti, kteří už absolvovali prohlídku stadionu, i podepsanou fotografii s vybraným hráčem. Se svým oblíbeným hráčem se také mohli vyfotit. Celé setkání pak zakončilo hromadné focení na hrací ploše.


Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články