Vstupenky na Jihlavu v prodeji! | SK Slavia Praha
Více

Vstupenky na Jihlavu v prodeji!

PRAHA - Vstupenky na sobotní domácí utkání s Jihlavou jsou v prodeji. Duel začíná v Edenu v 17:00.
Vstupenky na sobotní domácí utkání můžete zakoupit přes internet, a to na síti Ticketportal. Pro koupi vstupenek online klikněte zde. Pokud si nechcete zakoupit lístek přes internet, můžete kromě kamenných poboček společnosti Ticketportal tradičně využít pokladen v Edenu. 

Otevírací doba pokladen v Edenu u vstupu č. 4:

Středa 13 - 19
Čtvrtek 12 - 18
Pátek 12 - 18
Sobota 12 - až do zápasu

Cenová kategorie vstupenek je Z1. Cena jednorázových vstupenek začíná na 160 korunách. Studenti, majitelé karet ZTP nebo členové Fanklubu či Odboru přátel mají výrazné slevy. Pro fanoušky s dětmi je k dispozici rovněž zvýhodněné rodinné vstupné do sektoru Rodiče a děti. Kompletní ceník vstupenek najdete zde.

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články