ONLINE: Slavia hostí Jihlavu | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia hostí Jihlavu

PRAHA/EDEN - Slavia od 17:00 hostí v Edenu Jihlavu. Sestava se až na jednu změnu oproti derby nezměnila.
Z obrany vypadl Martin Latka, kterého nadále trápí zranění stehenního svalu. Dnes není k dispozici ani Jan Mikula, který ještě nevyléčil zranění lýtkového svalu, a tak si nezahraje proti klubu, ve kterém v minulé sezoně hostoval. Na post stopera se tak vrací Simon Deli, který na této pozici nastoupil už proti Bohemians.

Složení záložní řady je totožné s tím, ve kterém sešívaní vyběhli do derby. Na pravé straně bude operovat Robert Hrubý, vlevo Václav Prošek a ve středu zálohy je dvojice Baéz - Piták.

Největší podporu Milana Škody bude zařizovat slávistický špílmachr Levan Kenia. Ze zdravotních důvodů dnes nemůže do hry zasáhnout Jaromír Zmrhal, kvůli karetnímu trestu Vukadin Vukadinovič.

Sestava Slavie: Berkovec - Švec, Bílek, Deli, Tamás - Baéz, Piták - Hrubý, Kenia, Prošek - Škoda

Lavička náhradníků: Rakovan, Boudjemaa, Fialka, Diop, Červenka, Dostál

Aktuálně

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Z prvního místa do nadstavby

18. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zakončily základní části 1. ligy žen, kde ve čtrnácti zápasech nepoznaly hořkost porážky a suverénně vedou tabulku s náskokem sedmi bodů. V úvodním zápase nadstavbové části v sobotu 20. dubna od 14:00 v Horních Měcholupech vyzvou Liberec.

Další články