ONLINE: Slavia hraje od 17:00 s Jabloncem bez Škody a Latky | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia hraje od 17:00 s Jabloncem bez Škody a Latky

PRAHA/EDEN ARENA – Slavia dnes hostí od 17:00 v Edenu aktuálně osmý Jablonec. Bude se ale muset obejít bez kapitána Martina Latky a kanonýra Milana Škody, kteří onemocněli.
Přestože se v reprezentační přestávce vyprázdnila marodka, trenér Dušan Uhrin se opět bude muset kvůli nemoci obejít i bez několika hráčů. Stehenní sval nepustí do hry Jana Mikulu. Nemoc pak vyřadila ze hry čtveřici Milan Škoda, Jan Štohanzl, Martin Latka a Milan Černý.

Do branky se stejně jako na Dukle postaví Jiří Pavlenka, na pravé straně obrany bude dnes operovat Michal Frydrych, po karetním trestu se zpět do sestavy vrací Josef Hušbauer. Po nemoci se vrací Tomáš Jablonský, ten ale vzhledem k tréninkovému manku začíná na lavičce.

Sestava Slavie: Pavlenka – Frydrych, Bílek (K), Deli, Bořil – Souček – Zmrhal, Hušbauer, Barák, Mihalík – Mešanovič

Lavička náhradníků: Berkovec, Holík, Kenia, Piták, Jablonský, Železník, Vukadinovič

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články