Nábor do Slavie v úterý od 17:30 v Edenu! | SK Slavia Praha
Více

Nábor do Slavie v úterý od 17:30 v Edenu!

PRAHA - V úterý 19. dubna proběhne další nábor do slávistické mládežnické akademie! Přiveďte do slávistické rodiny své děti!
Nábor proběhne v úterý 19. dubna od 17:30 v tréninkovém centru v Edenu na hřišti s umělou trávou. Zveme všechny kluky ročníků narození 2012-2005 a holky, které se narodily v letech 2010-2003. Nábor se uskuteční na hřišti s umělou trávou v tréninkovém areálu Slavie v Edenu. Ve spolupráci se ZŠ Eden, která je v sousedství tréninkového centra, zajišťuje Slavia kvalitní volnočasové vyžití pro mládež.

Zároveň mají děti možnost jít pod dohledem kvalifikovaných trenérů ve stopách svých předchůdců, kteří nyní slaví úspěchy v profesionálním fotbale. Mládežnickými výběry Slavie například prošli Marek Suchý, Tomáš Necid nebo Ondřej Petrák, ze současného kádru potom Jaromír Zmrhal, Josef Řehák nebo Tomáš Souček.

Pokud vám termín náboru nevyhovuje nebo máte jakýkoliv dotaz, prosím kontaktujte šéftrenéra přípravek Michala Nováka, který vám poskytne veškeré informace. Telefonní číslo: 607 504 648.

Slávistická fotbalová školička

Zároveň s náborem se budou moci rodiče 19. dubna od 17:30 hodin informovat o úspěšném projektu slávistické fotbalové školičky. Ta bude letos probíhat pro děti ročníků 2011 a 2012 a formou her se zaměřuje na jejich všeobecnou pohybovou průpravu.

Po absolvování Slávistické školičky budou moci vybraní adepti nastoupit do přípravkových ročníků Slavie. Neváhejte přivést 19. dubna své malé ratolesti i na Slávistickou školičku.

Kontaktní osobou pro projekt slávistické školičky je její trenér Pavel Buša. Pokud budete mít jakýkoli dotaz, neváhejte ho kontaktovat na telefonním čísle 723 559 332 nebo na emailu slavistickaskolicka@centrum.cz.

Více informací o projektu naleznete na www.slavistickaskolicka.cz

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články