Víkendové výsledky mládeže | SK Slavia Praha
Více

Víkendové výsledky mládeže

PRAHA - V minulém týdnu pokračovaly mistrovské soutěže mládeže. U18 pohrála v pražském derby s Meteorem, mladší dorosty si připsaly proti Mladé Boleslavi jednu výhru a jednu prohru. Týmy U15 a U14 již vstoupily do šestičlenné nadstavbové části, na úvod si oba týmy poradily s Teplicemi.

U19

Slavia - Sparta 2:3 (2:1)
Branky Slavie: Badocha, Krejdl
Slavia: Přibyl - D. Souček (8. Pardubský), Jakab (65. Stropek), Žežulka, Žárský (K) - Krejdl, Čermák, Beňo, Bucha, Vejvar (84. Vávra) - Badocha
Sparta: Čtvrtečka - Novotný (63. Sedláček), Březina, Čmelík, Wiesner (K), Hašek, Plachý (63. Dudl), Mustedanagič, Plechatý, Turyna (84. Drchal), Sváta (59. Tvaroh)

U18

Meteor – Slavia 1:0 (1:0)
Sestava: Toman – Franc, Mařík, Zajac, Sulík (60. Stříbrský) – Buneš, Stehno - Heřman, Melíšek, Havlina (70. Straka) - Semerád (85. Zorea)

Komentář trenéra Adama Petrouše:
Zápas jsme nezvládli. Soupeř byl silovější a agresivnější. Nedokázali jsme si dvakrát po sobě přihrát, když se dostaneme do přečíslení, tak je řešení katastrofální.


U17

Slavia – Mladá Boleslav 2:0 (0:0)
Branky Slavie:
54. Petrák, 63. Stříbrský
Sestava: Radimský - Kotěra, Schneider, Mareš, Bílek (62. Stojka), Straka, Petrák, Douděra (73.Macháček), Suk (76. Plucha), Hönig, Stříbrský (66. Navrátil)

Komentář trenéra Miroslava Jíry:
V domácím utkání na trávě na Xaverově jsme odehráli velmi dobré utkání. Během prvního poločasu jsme si dokázali vypracovat několik dobrých střeleckých příležitostí, bohužel skončil první poločas bez branek. Ve druhém poločase jsme pokračovali v naší dominantní hře a výsledkem naší aktivity byly dvě branky zásluhou Petráka a Stříbrského. Jsem rád, že kluci dokázali zareagovat na věci, které jsme si v týdnu rozebrali i u videa a dnes fungovali jako tým. Perfektně splnili všechny taktické pokyny do zápasu a výsledek je podpořen i kvalitní hrou. Kluci, máme radost!

U16

Slavia – Mladá Boleslav 1:4 (1:0)
Branka Slavie:
40. Macháček
Sestava: Vondráček - Hrubý Š. (59. Ielitro), Mach, Valenta, Škarda (68. Krupička) - Nový, Macháček, Drozda, Janoušek (64. Michovský) - Azilinon, Hrubý P. (39. Vaněk)
Komentář trenéra Ľudovíta Szekerese:
Utkání se sousedem z tabulky skončilo výhrou hostů, kteří nám udělili lekci z efektivity. I když jsme 55 minut určovali průběh utkání, po vyrovnávací brance soupeře následoval náš nepochopitelní týmový kolaps.

U15

Slavia – Teplice 4:1
Branky Slavie:
24. Vlasák, 27. Vít pen., 41. Krobot, 46. Zeronik
Sestava Slavie: Trefil - Stárek, Vlček, Blažíček (55. Hron), Hošek (45. Schneider) - Eichler (5. Kubiš), Vít, Brojo (50. Walter) - Zeronik, Krobot, Vlasák (36. Danko)

Komentáře trenéra Petra Karocha:
Od začátku jsme měli zápas pod kontrolou a vytvářeli si velké množství vyložených brankových šancí. Naše úspěšnost v zakončení však nebyla ani 40%. Kvalita útočné fáze (kromě zakončení) byla vysoká a převyšovala defenzivu. Obranná činnost ztratila kvalitu po několika střídání ve druhé půli.

U14

Slavia – Teplice 5:0 (2:0)
Branky Slavie:
2. Kopáček, 8. a 41. Toula, 44. Starý, 58. Veliký
Sestava Slavie: Sirotník, Podrápský (36. Chalupa), Štětka, Lytvyn (36. Hájek), Garagič (36. Leitl), Kopáček, Křiš´tan, Hrubeš (36. Matys), Keller (36. Veliký), Toula, Starý (45. Janovský)

Komentář trenéra Martina Hladíka:
Do zápasu jsme vstoupili velmi dobře a šli brzy do vedení o dvě branky. Poté jsme však z aktivity ustoupili a hra se vyrovnala. Nedařilo se nám příliš udržet míč a dělali jsme řadu nevynucených chyb. V druhém poločase se naše hra zlepšila a přidali jsme další 3 branky a zápas měli pod kontrolou, i když soupeř podal velmi bojovný a houževnatý výkon.

U13

Sparta - Slavia 8:3 (3:2)
Branky Slavie:
 Višinský 2, Kordiak
Sestavy: Šmerda - Ling, Behenský, Snětivý, Višinský, Náprstek, Brejcha, Kabongo, Řečník, Kordiak
Dvořák, Strnad - Konig, Prebsl, Herink, Langhamer, Ivoševič, Šimoník, Vána, Alijagič, Manas, Švach

Komentář trenéra Pavla Vyhnala:
Ve středu 6.4.2016 jsme sehráli v areálu Sparty druhé jarní mistrovské utkání. Utkání se muselo líbit, protože nepostrádalo náboj, bojovnost, vůli po vítězství, mnoho pohledných akcí a pěkné branky. Utkání bylo zcela vyrovnané, ale ve druhé půli se projevila lepší koncovka soupeře, a to zápas rozhodlo. Fotbal se hraje na branky, ne na šance a v koncovce mají někteří naši hráči ještě velké rezervy.

U12

Sparta – Slavia 4:2 (1:1)
Sestava Slavie:

Gothard - Krstevski, Sládek, Labík - Čížek - Tošnar, Moravec Měkota (Lískovec, Beran)
Slavata - Fatrdle, Trédl, Vinš - Ševínský - Růžička, Mazánek, Novák (Križan, Řeřicha, Brejcha)
Branky Slavie: Novák, Lískovec

Komentář trenéra Ondřeje Jury:
Do zápasu jsme nastoupili aktivně a dostali Spartu pod tlak, ovšem ze slibných šancí jsme nedokázali vstřelit branku. Poté se hra vyrovnala, měli jsme velký problém s přebíráním hráčů při rozehrávce domácích, což nám sebralo spoustu sil. Přesto jsme šli do vedení, ale Sparta dokázala do poločasu vyrovnat. V druhém dějství se nehrál pohledný fotbal, byl to velký boj o každý míč. Z naší strany byla snaha o konstruktivní rozehrávku, což nás v několika případech stálo ztrátu míče a nebezpečnou situaci Sparty. Na obou polovinách zůstali nevyužité velké příležitosti, přesto oba týmy přidaly po jedné brance. Zápas se zlomil v samém závěru, kdy jsme nastřelili tyč, míč se kutálel po brankové čáře, ale chyběl větší důraz a předvídavost našich hráčů. Sparta rozhodla utkání pár minut před koncem, když se prosadila hlavou z rohového kopu, respektive v samém závěru z přímého kopu po brejkové situaci.

U10

Slavia - FK Admira Praha U11 23:9 (přátelské utkání)
Sestava Slavie:
Malý, Nejedlý, Sahula, Charvát, Snětivý, Sandev, Saal, Novotný, Holub, Boledovič, Regal, Sýkora, Ho Hung, Karoch, Mackovič, Wesolowsky

Komentář trenéra Michala Nováka:
Sobotní utkání s o rok starším hráči Admiry Praha jsme odehráli na dvou hřištích pro hru 6+1. Stejně jako před týdnem s Viktorií Žižkov, bylo i toto PU velmi přínosné a to jeho povahou, kdy vedle patrné snahy soupeře o fotbalovost, šlo o důrazný a rychlý fotbal. Kluky musíme pochválit, že si s tím celkem dobře poradili a svoje výkony postupem času hry zlepšovali.

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články