Kdo šetří, má tři zápasy! Zajistěte si lístek na zápas roku už teď! | SK Slavia Praha
Více

Kdo šetří, má tři zápasy! Zajistěte si lístek na zápas roku už teď!

PRAHA – Slavii čeká na domácím stadionu ještě třikrát boj o umístění v ligové tabulce. S probíhajícím ročníkem se navíc bude loučit proti Plzni. Nenechte si ujít ani jedno utkání a využijte nabídky na cenově výhodný balíček vstupenek.
Nemáte permanentní vstupenku, ale chcete sešívané podpořit v jejich boji o poháry? Přijďte na zbývající tři domácí utkání do Edenu. Na zápasy s Teplicemi, Slováckem a Plzní bude možné zakoupit od středy 13. 4. 2016 cenově výhodný balíček.

Díky němu nejen ušetříte oproti standardním cenám vstupenek, ale máte také šanci získat vstupenky na závěrečné utkání proti Plzni, u kterého je očekáván velký zájem ze strany fanoušků.

Na každý cenový balíček je sleva 15 % z celkové ceny vstupenek. Utkání se Slováckem a Teplicemi jsou v cenové kategorii Z1, vstupenky na utkání s Plzní pak budou v předprodeji dostupné v cenové kategorii Z2.

Balíčky bude možné zakoupit pouze na internetu prostřednictvím Ticketportalu od středy 13. 4. 2016 od 12:00 a prodej bude probíhat až do soboty 23. 4. do 12:00. Výkop utkání s Teplicemi je pak ve 20:15. Na balíček není možné uplatnit žádnou další slevu. Balíček je možné zakoupit také pro dětské vstupenky.

Kolik ušetříte?

Pokud si například koupíte balíček na západní tribunu, ušetříte u jednoho lístku téměř polovinu! Pokud byste si koupili vstupenky na samostatná utkání, zaplatíte 1 040 Kč (310 Kč za Teplice, 310 Kč za Slovácko a 420 Kč za Plzeň), s balíčkem vás však po přepočtu vyjde jedno utkání jen na 295 Kč.

V rámci zvýhodněného balíčku můžete zakoupit i VIP vstupenky na Klubová sedadla GOLD a SILVER. Pro objednání Klubových sedadel kontaktujte prosím obchodní oddělení EDEN ARÉNY: hospitality@stadioneden.cz, +420 725 562 636.

Předprodej vstupenek na utkání 30. kola s Plzní

Prodej vstupenek na poslední ligové kolo proti Viktorce Plzeň bude probíhat na obdobném principu jako u derby. Vstupenky půjdou do prodeje v několika vlnách, nejprve se uvolní pro permanentkáře, členy Odboru přátel nebo fanklubu. Pokud nevlastníte permanentku a chcete mít jistotu, že vstupenky na utkání s Plzní získáte, nejjistější je zvolit právě nabízený balíček.

Utkání s Teplicemi se v Eden Aréně bude hrát v sobotu 23. dubna od 20:15. Zápasy se Slováckem a Plzní zatím nemají stanovený přesný čas výkopu, poslední duel s Plzní by se však měl hrát v sobotu 14. května, kdy sezona končí.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Další články