Kotel Slavie na Bohemce vyprodán! | SK Slavia Praha
Více

Kotel Slavie na Bohemce vyprodán!

PRAHA - Vstupenky do slávistického kotle v Ďolíčku, kde se slávisté představí v neděli 1. května, jsou vyprodané.
Slavia má na vršovické derby k dispozici 250 kusů vstupenek do sektoru hostů (sektor D). Cena jedné vstupenky je 150 Kč. Vstupenky do slávistického sektoru bude možné zakoupit pouze v Edenu, a to od středy 20. 4. 2016 od 13:00. Budou dostupné na pokladnách předprodeje u vstupu číslo 4 (u trati).

Vzhledem k omezené kapacitě sektoru hostů na stadionu Bohemians mají přednostní právo na nákup vstupenky současní permanentkáři Slavie. Při nákupu vstupenky je proto nutné prokázat se platnou permanentkou, na jednu permanentku je možné koupit jednu vstupenku na zápas Bohemians – Slavia.

Prodej vstupenek bude další dny pokračovat v předprodeji vstupenek dle standardní otevírací doby (čtvrtek a pátek 12 - 18). V případě, že permanentkáři všechny vstupenky nevykoupí, budou v pátek 22. dubna nabídnuty do volného prodeje i dalším fanouškům Slavie.

Na pokladnách budou současně v prodeji také vstupenky na utkání s Teplicemi, které se koná v sobotu 23. dubna od 20:15.

Využijte výhodné akce

V rámci internetového předprodeje pak můžete využít mimořádné akce, zakoupit si balíček na poslední tři domácí utkání a získat slevu 15 %. Více informací si přečtěte v samostatném článku.


Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články