FOTO: Povedený nábor do mládežnické akademie | SK Slavia Praha
Více

FOTO: Povedený nábor do mládežnické akademie

Jako velmi vydařený lze považovat úterní nábor do slávistické mládežnické akademie. Do Edenu dorazilo celkem 51 dětí. „S náborem panuje spokojenost, dorazilo ještě o několik více dětí než na podzim,“ pochvaloval si šéftrenér přípravek Michal Novák.
„Zhruba třetina dětí byla ve věku pro slávistickou školičku nebo do nejmladšího týmu,“ pokračuje Novák s tím, že pokud někdo nábor nestihl, může se ozvat přímo šéftrenérovi přípravek na čísle: 607 504 648. Nábor se kromě šéfa mládežnické akademie Jiřího Plíška zúčastnil i generální ředitel klubu David Trunda.

Náboru se zúčastnili také hráči A-týmu Muris Mešanovič a Jiří Pavlenka. „Byla to zajímavá zkušenost, překvapilo mě, že přišlo hodně dětí. I když nevyšlo úplně počasí, tak věřím, že si to všichni užili,“ nechal se slyšet bosenský útočník
Muris Mešanovič.

Brankář Jiří Pavlenka se aktivně do náboru zapojil, když se postavil do branky při zakončování dětí. „Byla to sranda, rád jsem se do tréninku zapojil. I když děti jsou ještě malé, tak u některých určitě bylo vidět, že jsou šikovné. Vzpomněl jsem si také na své první fotbalové tréninky,“ uvedl Jiří Pavlenka.

Na trénink slávistických týmů byla z náboru pozvána více než polovina dětí. „Do tréninkového procesu jsme pozvali třicet dětí. Je lepší, když rodiče přivedou děti v co nejmladším věku, protože pak je větší pravděpodobnost, že ve Slavii zůstanou,“ vysvětluje Michal Novák.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články