Důležité derby žen: Podpořte slávistky v sobotu na Letné! | SK Slavia Praha
Více

Důležité derby žen: Podpořte slávistky v sobotu na Letné!

PRAHA - Fotbalistky pražské Slavie čeká jedno z posledních dvou ligových derby v této sezoně (třetí se bude hrát ve finále poháru). Důležitost sobotního utkání je tedy jasná, proto neváhejte, a vyražte sešívané v sobotu od 11:15 na Letnou podpořit.
Pokud si chcete v sobotu zkrátit čekání na večerní duel s Teplicemi, neváhejte vyrazit na Letnou a od 11:15 na tréninkovém hřišti vedle letenského stadionu podpořit slávistky v důležitém derby. V letošní sezoně se hrála už dvě derby, obě vyhrál domácí celek. Na Spartě se radovali domácí 4:1, v Edenu pak slávistky 4:0.

Vchod na tribunu se otevírá v 10:45 a vstupné je dobrovolné. Pokud se slávistkám podaři utkání zvládnout, budou velmi blízko třetímu mistrovskému titulu v řadě.

Aktuálně

Derby dorostenců ve středu dopoledne na Xaverově

16. 4. 2024
Mladší i starší dorostence čeká uprostřed týdne zápas s největším rivalem. U19 vykopne proti Spartě v 11:00. Mladší U17 hraje od 13:15. Přijďte podpořit slávisty na Xaverov. Vstupné je zdarma. Přímý přenos z utkání bude k dispozici na YouTube SlaviaTV.

Dívčí tréninkové odpoledne v Edenu

16. 4. 2024
Mládežnická akademie SK Slavia Praha si přichystala dívčí tréninkové odpoledne pro holky narozené v letech 2013 – 2016. Všechny holky jsou do Edenu zvány!

MATCHDAY Plzeň. Zabrat a napravit to

16. 4. 2024
Po výhře, po prohře. Kamery MATCHDAY vyrazily v neděli do Plzně, kde vyprodaná Doosan Arena byla svědkem první venkovní porážky Slavie v probíhajícím ligovém ročníku.

Další články