Organizační informace pro fanoušky cestující do Teplic | SK Slavia Praha
Více

Organizační informace pro fanoušky cestující do Teplic

PRAHA – Pokud se chystáte podpořit sešívané při utkání šestého kola ePojisteni.cz ligy, které se koná v neděli 11. září od 18:15 v Teplicích, přečtěte si, prosím, následující organizační informace.
Na stadionu Na Stínadlech v Teplicích bude pro fanoušky sešívaných vyhrazen sektor 39 a 38 na Východní tribuně, tedy tradiční sektory pro hostující fanoušky.

Pro fanoušky, kteří nechtějí fandit v kotli (sektor 39), ale chtějí na utkání dorazit ve slávistickém – například v dresu, tričku nebo s šálou bude vyhrazen sektor 38, rovněž na východní tribuně.

Vstupenky do sektorů 39 a 38 budou v prodeji na pokladnách u sektoru hostí (vchod H), které budou otevřeny od 16:15. Cena vstupenek je 100 Kč.

Utkání bylo vyhodnoceno jako vysoce rizikové, u vstupu do sektoru hostí proto budou ve spolupráci s bezpečnostní agenturou domácího klubu působit rovněž slávističtí stewardi. Budou řádně označeni vestami s logem Slavie a nápisem Steward. V případě potřeby nebo nejasností se na ně neváhejte obrátit s žádostí o pomoc.

Slavia se k tomuto kroku rozhodla v návaznosti na utkání v Brně a v Jihlavě, po kterých byl klub předvolán k disciplinární komisi FAČR z důvodu poničení a vzniklých škod na stadionu. Slavia tímto krokem chce takovým problémům v budoucnu předejít, jedná se o součást preventivních opatření, aby k podobným situacím nedocházelo.




Pokud chcete sešívaným fandit v jiných sektorech než 38 a 39, řiďte se, prosím, pokyny domácího klubu FK Teplice: Z bezpečnostních důvodů nebudou osoby s jakýmikoliv znaky a emblémy hostujícího klubu vpuštěni do jiných sektorů na stadionu než těch, které jsou určeny. Tento zákaz bude uplatňován striktně v celém prostoru stadionu, v případě závažného porušení těchto pokynů je pořadatelská služba oprávněna fanouška z prostoru stadionu vyvést bez nároku na navrácení vstupného.

Vstupenky na hlavní tribunu stojí 100 Kč pro muže i ženy, na ostatní tribuny pak 100,- Kč pro muže a 50 Kč pro ženy. Děti do 150 cm v doprovodu rodičů mají vstup zdarma na jižní tribunu vchodem D, volnou dětskou vstupenku je potřeba si vyzvednout na pokladně.

Na stadion je zakázáno vnášet předměty, kterými by mohla být jakkoliv ohrožena bezpečnost osob a zázemí na stadionu nebo samotný průběh utkání. V případě podezřelého, či nevhodného chování před vstupem na stadion, má pořadatel právo vyzvat diváka, aby se legitimoval pořadatelské nebo bezpečnostní službě. Přečtěte si, prosím, návštěvní řád stadionu, a předejděte případnému nedorozumění.


Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Další články