Spolu jsme silnější: Tenistka Petra Kvitová a Slavia | SK Slavia Praha
Více

Spolu jsme silnější: Tenistka Petra Kvitová a Slavia

EDEN – Pokud jí to nabitý program dovolí, zajde se podívat do Edenu na svoji oblíbenou Slavii. Dvojnásobná vítězka Wimbledonu a pětinásobná vítězka Fed Cupu Petra Kvitová totiž fandí červenobílým barvám.
O své náklonnosti ke Slavii se tenistka Petra Kvitová vyznala pro náš seriál Spolu jsme silnější:

Slavii jsem začala fandit jako malá holka a to kvůli mému tatínkovi. Je to sportovec tělem i duší, vždycky sledoval fotbal a fandil Slavii. S tatínkem jsem trávila hodně času, takže jsem se do toho společně s ním ponořila a sledovali jsme fotbal a Slavii spolu.

Kdybych měla jmenovat dva nejoblíbenější hráče, tak jsem měla, respektive pořád mám dva☺ Jednoznačně to jsou Martin Vaniak a Standa Vlček. S oběma jsem se mohla navíc setkat osobně. Vážím si jich a obdivuji je nejen po sportovní, ale i po lidské stránce. U Standy jsem navíc měla tu čest být přítomna u toho, když se loučil se svou sportovní kariérou. Jsem moc ráda, že jsem mu mohla při této speciální příležitosti do budoucna popřát jen to nej...

Co se mi vybaví v souvislosti s mottem Spolu jsme silnější? Jednoznačně hvězda, která mi připomíná u slávistů srdce. Srdce, oddanost, boj... To jsou znaky, které podle mě ke Slavii patří.

Moc bych Slavii přála, aby byla pořád „zdravá“ a aby její krásný dres oblékali hráči, kteří za ni oddaně bojují. I když se třeba někdy nedaří, měli by pro ni na hřišti nechávat úplně všechno. Protože kdykoliv se cokoliv může otočit... A jak říká jedno moudré přísloví, štěstí přeje připraveným... 

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články