Předprodej na Teplice zahájen | SK Slavia Praha
Více

Předprodej na Teplice zahájen

PRAHA – Slavii týden po domácím utkání s Plzní čeká další zápas doma, v neděli přijedou do Edenu Teplice. Slavia vede ligovou tabulku, každé utkání je nesmírně důležité v boji o titul, přijďte do Edenu hráče podpořit a užít si skvělou atmosféru!

Předprodej vstupenek na utkání s Teplicemi

Vstupenky se prodávají v cenové kategorii Z1, můžete si je zakoupit v internetovém prodeji Ticketportalu a vytisknout si je doma. Případně můžete využít i nákup na jednom z 857 prodejních míst Ticketportalu v blízkosti vašeho bydliště. Od čtvrtka 2. března jsou vstupenky v prodeji i na pokladnách v Edenu.

Na vstupenky je možné uplatnit 10% slevu pro členy Odboru přátel a Fanklubu a 20% slevu pro studenty, seniory nad 60 let a držitele průkazu ZTP/|TP. Připomínáme, že v den zápasu je možné uplatňovat slevy na vstupném pro studenty, seniory, členy Odboru přátel a Fanklubu a držitele průkazu ZTP/TP nejpozději 90 minut před začátkem utkání, tedy do 14:30. Omezení prodeje cenově výhodných vstupenek před zápasem se netýká vstupenek do sektoru pro rodiče a děti, dětských vstupenek ani vstupenek pro vozíčkáře.

Vstupenky na derby pro majitele trojbalíčku

Majitelé balíčku vstupenek na utkání proti Jihlavě, Plzni a Teplicím mohou využít nabídky na zvýhodněný nákup jednotlivé vstupenky na derby za cenu 50% slevy z ceníku Z3 bez možnosti uplatnit další slevy. Možnost nákupu vstupenek mají od středy 8. března do neděle 12. března na pokladnách předprodeje v Edenu na základě předložení vstupenky na utkání s Teplicemi a to pouze u pokladen u vstupu č. 4. Na zápas se Spartou budou mít blokováno stejné místo, jaké měli v rámci trojbalíčku. Pokud se nemůžete dostavit na pokladny a využít zvýhodněného nákupu, kontaktujte nás na emailu kamila.brejtrova@slavia.cz.

Permanentní vstupenky

V prodeji stále jsou jarní permanentky, které je možné koupit online a vyzvednout buď na centrále Ticketportalu, anebo na pokladnách v Edenu v jejich otevírací době. Jedná se tak o další možnost, jak si zajistit své místo nejen na Teplice a na derby, ale i na všechna zbývající jarní utkání. 

Otevírací doba pokladen u vstupu č. 4 v Edenu:
středa 8. 3.13 - 19
čtvrtek 9. 3.12 - 18
pátek 10. 3.12 - 18
neděle 12. 3.10 - 18:15
středa 29. 3.13 - 19
čtvrtek 30. 3.12 - 18
pátek 31. 3.12 - 18
neděle 2. 4.10 - 17:15

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články