Na Velikonoční pondělí fanděte v Edenu | SK Slavia Praha
Více

Na Velikonoční pondělí fanděte v Edenu

PRAHA – Závěr velikonočních svátků nemůže být lepší. Slavia sehraje v pondělí 17. dubna zápas s Hradcem Králové a před zahájením utkání proběhne v Edenu tisková konference, na které předseda představenstva Jaroslav Tvrdík oznámí důležité informace týkající se budoucnosti Slavie. Buďte při tom přímo v hledišti!

Prodej vstupenek

Vstupenky v cenové kategorii Z1 lze koupit v online prodeji Ticketportalu a vytisknout si je doma anebo si je rezervovat a vyzvednout na prodejním místě Ticketportalu. Vyhnete se tak frontám na pokladnách před utkáním.

Pokladny v Edenu u vstupu č. 4 u trati se otevírají v pondělí v 10 hodin, pokladny u vstupu č. 2 jsou v provozu od 15:30.

Na vstupenky je možné uplatnit 10% slevu pro členy Odboru přátel a Fanklubu a 20% slevu pro studenty, seniory nad 60 let a držitele průkazu ZTP/|TP. Připomínáme, že v den zápasu je možné uplatňovat slevy na vstupném pro studenty, seniory, členy Odboru přátel a Fanklubu a držitele průkazu ZTP/TP nejpozději 90 minut před začátkem utkání, tedy do 16:00. Omezení prodeje cenově výhodných vstupenek před zápasem se netýká vstupenek do sektoru pro rodiče a děti, dětských vstupenek ani vstupenek pro vozíčkáře.

Fanzona před utkáním

Od 15:30 přijďte do fanzony před hotelem, kde se u stánku AAA Auto můžete přihlásit do poločasové soutěže. Dva vybraní fanoušci budou mít šanci soutěžit o zapůjčení zánovního auta na víkend nebo na měsíc.

U stánku Slavia Cashback Card si můžete vyzvednout kartu slávistického věrnostního programu, díky kterému můžete výhodně nakupovat nejen na Velikonoce u partnerských společností a ještě svými nákupy podporovat slávistickou mládež.

Ve fanzoně bude fanouškům k dispozici stánek fanshopu, u kterého si můžete pořídit šály, trička, magazín Poločas a především
domácí dresy z letošní sezony, které jsou opět na skladu a v prodeji. Kamenná prodejna má v pondělí otevřeno od 12 hodin do začátku utkání v 17:30, o přestávce bude probíhat prodej skrz okénko do koridoru a prodejna otevře opět po zápase.

Stadion se otevírá v 16 hodin, pokud do Edenu míříte autem, využijte možnost parkování v OC Eden, parkoviště je k dispozici i ve státní svátek. Před stadionem se budou pohybovat koordinátoři v červených vestách, kteří budou mít přehled o délce front u jednotlivých vstupů a budou směrovat fanoušky ke vstupům, kde je nejvolněji. Zároveň se na ně mohou fanoušci obracet při případných problémech se vstupem na stadion.

Program na stadionu

Přijďte do hlediště včas, abyste mohli naše hráče přivítat na předzápasové rozcvičce. V koridoru u vstupu č. 1 se můžete vyfotit u naší fotostěny a být na jedné fotografii s hráči!

Od
17:15 bude na velkoplošných obrazovkách probíhat přímý přenos tiskové konference, na které předseda představenstva Jaroslav Tvrdík oznámí důležitou informaci týkající se Slavie.

O poločasové přestávce proběhne minizápas dětí na dvě brány a soutěž AAA Auto o zapůjčení auta na víkend nebo na měsíc. U stánku Slavia Cashback Card u vstupu č. 4 si můžete vyzvednout vaši slávistickou věrnostní kartu.

Magazín Poločas s Per Egil Floem

V hlavním rozhovoru Poločasu jsme si povídali s naší zimní norskou posilou Per Egil Floem, kterému spoluhráči neřeknou jinak, než „Pef“. Rozpovídal se o přechodu z norské do české ligy i o tom, co by rád se Slavií dokázal. V historickém okénku se vracíme k důležité události slávistické historie – fanouškům přiblížíme, jak vypadal příjezd Pepiho Bicana do Prahy při jeho angažmá ve Slavii a jak ho přijali činovníci klubu i spoluhráči na tréninku. Poločas je v prodeji ve fanshopu a u kamelotů před vstupy a stojí 20 korun.




Aktuálně

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Společně jsme uklidili okolí Edenu

22. 4. 2024
Dnešní datum, tedy 22. dubna, připadá každoročně na Den Země, při kterém si celý svět připomíná, jak důležité je starat se o životní prostředí a svět kolem nás. Ve Slavii tento přístup sdílíme nejen v měsíci dubnu, ve kterém věnujeme pozornost projektům z environmentální oblasti, ale po celý rok.

Další články