Tady jsme doma! | SK Slavia Praha
Více

Tady jsme doma!

PRAHA/EDEN ARÉNA – Předseda představenstva Jaroslav Tvrdík před výkopem utkání s Hradcem Králové pozval všechny slávisty na zápas s Jabloncem, kdy budou sešívaní v Edenu konečně doma. Fanoušky bude čekat bohatý doprovodný program, který zahájí oslavy 125 let Slavie.
„Dovolte mi, abych všem slávistům a fanouškům našeho klubu představil jednu mimořádně dobrou zprávu. Poslední léta přinesla hodně pokory a utrpení, ale od doby, kdy jsme převzali klub, nám přináší radost, co se děje. Rádi bychom všem poděkovali, vážíme si skvělé atmosféry a rozhodli jsme se dále investovat do fotbalu,“ načal mimořádnou tiskovou konferenci Jaroslav Tvrdík.

„30. dubna 2017 bude CEFC Europe oficiálně vlastníkem stadionu. Stadion je srdcem a duší každého fotbalového klubu a my jsme rádi, že se nám tuto myšlenku po více jak ročních jednáních podařilo dokončit. Generálním ředitelem celého komplexu se stává Martin Krob, který je pro nás zárukou efektivního spojení klubu a stadionu,“ dodal.

Utkání s Jabloncem se koná v neděli 30. dubna 2017, výkop je v 17:30 hodin. „Zveme vás na velkou fotbalovou party, která bude věnovaná všem slávistům. Připomeneme si okamžik, kdy jsme stadion Eden v roce 2008 nově pokřtili. Je symbolické, že i tehdy naše ligové působení otevíral zápas proti Jablonci, stejně jako tomu bude nyní. Věříme, že bude plný Eden! Všichni jsou našimi hosty, bude zde bohatý program. Oslavíme čarodějnice, určitě budete svědky červenobílého ohňostroje. Jsem rád, že Slavia zahájí oslavy 125 let tímto mimořádným úkonem,“ láká do Edenu fanoušky předseda představenstva.

V rámci oslav získají dvě volné vstupenky na utkání všichni permanetkáři, členové Odboru přátel, Fanklubu nebo uživatelé registrovaní na slavia.cz. Podrobnosti v následujících dnech zveřejníme na webu.

Co dalšího se bude v Edenu dít? „Představíme záměry, které do budoucnosti se stadionem máme, ať už se jedná o slávistické muzeum, chodník slávy, pojmenování jednotlivých tribun nebo výzdobu stadionu,“ prozradil Jaroslav Tvrdík.

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články