Informace pro fanoušky na zápas se Slováckem | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky na zápas se Slováckem

PRAHA – Jedete podpořit Slavii na venkovní zápas 25. kola epojisteni.cz ligy na Slovácko, které odehrajeme v pátek 21. dubna od 20:15? Vstupenky na utkání budou v prodeji pouze na pokladnách stadionu v den utkání a jejich cena je 250 korun.
Pokud míříte na zápas autem, adresa stadionu je Stonky 566, Uherské Hradiště, a doporučujeme parkování u obchodního domu Tesco, který je vzdálen 400 metrů od stadionu. Pokud jedete vlakem, vlaková zastávka je zhruba 1 kilometr od stadionu. 


Vstup do sektoru hostů D1 je z ulice Stonky. Vstupenky do slávistického kotle stojí 250 korun a budou v prodeji pouze v den utkání hodinu a půl před zápasem, tedy od 18:45, na pokladně u sektoru hostů. Kapacita sektoru hostů je 400 míst. 

Po zakoupení lístku na pokladně se fanoušci podrobí bezpečnostní kontrole se zvýšeným důrazem na kontrolu pyrotechniky. Do sektoru není možné vnášet vlajky na tyčích.

Vzhledem k termínu výkopu prosíme fanoušky z Moravy, aby přišli na stadion včas, tedy hned po jeho otevření v 18:45, aby uvolnili kapacitu na pokladnách a u bezpečnostní kontroly pro fanoušky z Čech, jejichž příjezd očekáváme cca 30 minut před výkopem.  

Aktuálně

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

Další články