Kdy hraje Slavia? Na Slovácku v pátek, pohár v úterý | SK Slavia Praha
Více

Kdy hraje Slavia? Na Slovácku v pátek, pohár v úterý

PRAHA – Slavia už zná termín pohárového semifinále. Plánujete si program na příští dny? Zahrňte do něj i zápasy sešívaných.
Červenobílí se už v pátek 21. dubna od 20:15 představí v rámci 25. ligového na Slovácku. Organizační informace k výjezdu si přečtěte zde.

Pokud neplánujete cestu do Uherského Hradiště, vyrazte o víkendu na tréninková hřiště do Edenu a podpořte kategorii U15, která bude bojovat se zahraničními konkurenty v rámci Slavia International Cupu.

V úterý 25. dubna se Slavia představí doma. Do Eden Arény přijede Zlín a oba týmy se od 18:30 utkají o finále MOL Cupu.

Velká slávistická party pak doprovodí zápas s Jabloncem, který se koná v neděli 30. dubna od 17:30. V rámci oslav toho, že jsou sešívaní v Edenu konečně doma, vás čeká bohatý doprovodný program. Informace o vstupenkách zde.

První květnový víkend pak čeká sešívané výjezd o dvě tramvajové stanice dál. V sobotu 6. května od 19:00 se totiž Slavia představí na hřišti Bohemians.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Další články