Tady jsme konečně doma! Program nedělní velkolepé párty v Edenu | SK Slavia Praha
Více

Tady jsme konečně doma! Program nedělní velkolepé párty v Edenu

PRAHA - Slavii čeká v neděli od 17:30 vpravdě historický zápas: po mnoha letech totiž bude hrát opravdu doma. Vlastník Slavie, společnost CEFC China, dokončil převzetí Edenu. Přijďte si do našeho vlastního Edenu užít velkolepé oslavy se světelnou show a ohňostrojem! Bude vyprodáno!
Slavia hostí Jablonec, s nímž v roce 2008 odehrála vůbec první oficiální soutěžní zápas na novém stadionu v Edenu a tehdy v něm získala titul. Po devíti letech a složitých vlastnických kotrmelcích přichází velkolepá oslava znovu: Eden totiž přechází do červenobílých rukou. Tady jsme skutečně doma!

„Poslední léta přinesla hodně pokory a utrpení, ale od doby, kdy jsme převzali klub, nám přináší radost, co se děje. 30. dubna 2017 bude CEFC Europe oficiálně vlastníkem stadionu. Stadion je srdcem a duší každého fotbalového klubu a my jsme rádi, že se nám tuto myšlenku po více jak ročních jednáních podařilo dokončit,“ uvedl předseda představenstva Slavie Jaroslav Tvrdík.

Eden bude na zápas s Jabloncem beznadějně vyprodaný. Utkání bude provázet velkolepá oslava s pivním městečkem, živou hudbou, světelnou show a ohňostrojem. Slavia zároveň před Edenem slavnostně odhalí chodník slávy a ocení slávistické legendy.
Program začíná už ve 14:00 a končí až pozdě večer. Nenechte si oslavy ujít!

Před utkáním

14:00 
Oficiální otevření fanzóny – pivní městečko, občerstvení, moderátor, DJ, kapela
Program ve fanzóně – DJ, živá hudba Remake Revival, rozhovory s hosty Pavlem Řehákem, Ivo Knoflíčkem, Miroslavem Beránkem a dalšími legendami Slavie. Soutěž o lístky na zápas s Duklou, zájezd s Invií, dárkové pivní sety.

16:00 
Odhalení chodníku slávy před VIP recepcí za účasti rodin největších slávistických legend. Jejich jména jsou překvapením pro fanoušky.
Promítání unikátní videa Tady jsme doma na stadionu.

Na stadionu

Hostesky rozdávají sběratelskou edici bulletinu Tady jsme doma

17:00 
Sestřih videa odhalení chodníku slávy na stadionu. Následně rozhovory moderátora s rodinami největších legend Slavie, převzetí symbolických klíčů od stadionu.
Videa o historii Slavie a jejích domovů.
Nástup slávistických legend z tunelu na stadion, jednoho po druhém představuje moderátor. Rozhovor s legendami o jejich působení v Edenu a vztahu k našemu stadionu.
Na hřiště vbíhají děti s vlajkami včetně nového praporu Tady jsme doma a velkou plachtou s logem Slavie.
Ocenění legend za zásluhy o Slavii a připravené překvapení pro ně.
Symbolické přestřižení pásky na počest získání stadionu v Edenu
Nástup hráčů v tričkách Tady jsme doma na plochu
Symbolické předání klíče od stadionu z rukou CEFC China do rukou Slavie
Slavnostní výkop v podání dvou legend Slavie

Přestávka

Rozhovor s generálním ředitelem Slavie Martinem Krobem o tom, jak si představuje budoucnost Edenu a co všechno by se v něm mělo změnit.
Slavnostní předání dresu M. Beránkovi k 60. narozeninám

Fanzóna po utkání

Pivní městečko, občerstvení, moderátor
DJ hudba, moderátor zve lidi ze stadionu do fanzony

20:15 
Zpěv slávistických hymen, naživo hraje kapela
Živá hudba Party Leaders
Pozdrav hráčů a trenérů na pódiu
Děkovačka

21:00 
Videomapping a světelná show na stadionu
Slávistický ohňostroj 

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články