ONLINE: Naposledy v Edenu! Slavia hostí od 18:45 Duklu | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Naposledy v Edenu! Slavia hostí od 18:45 Duklu

PRAHA/EDEN ARÉNA - Do konce soutěže zbývají už jen tři zápasy a utkání 28. kola je navíc tím posledním, které sešívaní sehrají doma v Eden Aréně. Výkop duelu s Duklou je v 18:45.
Trenér Jaroslav Šilhavý bude pro sobotní derby postrádat Ruslana Mingazova, který musel v minulém kole na Bohemce nuceně střídat a ještě není v pořádku. Také Milan Škoda si z vršovického derby odnesl drobný zdravotní problém a ten mu neumožní nastoupit v dnešním utkání od začátku. V základní sestavě ho proto na hrotu nahradil Muris Mešanovič.

Kvůli problémům se zády stále chybí na lavičce gólman Přemysl Kovář. Dušan Švento se zotavuje z operace kolene a rehabilituje. Marko Alvir v týdnu netrénoval naplno kvůli lehkému svalovému zranění, proto není v nominaci. Na lavičku se naopak vrací uzdravený Mick van Buren.

Základní sestava: Pavlenka – Frydrych, Lüftner, Deli, Bořil – Ngadeu – Sýkora, Hušbauer, Barák, Zmrhal – Mešanovič

Lavička náhradníků: Otáhal, Bílek, Flo, Ščuk, Tecl, Škoda, van Buren

Aktuálně

Z prvního místa do nadstavby

18. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zakončily základní části 1. ligy žen, kde ve čtrnácti zápasech nepoznaly hořkost porážky a suverénně vedou tabulku s náskokem sedmi bodů. V úvodním zápase nadstavbové části v sobotu 20. dubna od 14:00 v Horních Měcholupech vyzvou Liberec.

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Další články