Výsledky mládeže: U18 si zahrála v Eden aréně | SK Slavia Praha
Více

Výsledky mládeže: U18 si zahrála v Eden aréně

PRAHA/EDEN - Tým U18 si v neděli vyzkoušel, jaké to je nastoupit v mistrovském zápase na ligovém stadionu, svůj zápas proti Mostu totiž odehráli sešívaní na hlavním stadionu v Edenu. Utkání skončilo jednoznačnou výhrou Slavie 6:1.

SKSU19

SK Slavia Praha - Pardubice 2:1 (2:0)
Branky: 25. M. Lauricella, 32. Schneider - 58. Kryštof
Sestava: Toman - Schneider, Stropek, Vyskočil, Pek - Beňo, Bucha (90. Havránek) - Vejvar (85. Stheno), Hönig (87. Bielesz), Havrda (76. Kovařík) - M. Lauricella (68. Novák)

Třetí výhru v řadě si připsal nejstarší dorost, reportáž z utkání čtěte zde.

SKSU18

SK Slavia Praha - Most U19 6:1
Branky: 2x Azilinon, Drozda, Havránek, J. Pek, Suk
Sestava: Pakeš (46. Svítil) - Ielitro (39. Sodoma), Drozda, Straka, Michovský - Petrák, Cejnar (57. Douděra), Havránek - Bielesz (57. Suk), Čvančara (46. Azilinon), J. Pek

Utkání hodnotil trenér Michal Petrouš:
„Po většinu utkání nám vycházela kombinační hra, dobře jsme využívali velkých rozměrů hřiště v Eden Aréně, kde si mohli hráči toto utkání zahrát a nasát ligovou atmosféru! Mužstvo si dokázalo vypracovat šance, které byly ve většině případě využity. V defenzivě mužstvo pracovalo až na výjimky spolehlivě. Na všech hráčích byla vidět obrovská motivace podat na ligovém stadionu co nejlepší výkon. Všichni přejeme brzké uzdravení Theovi Ielitrovi, který v závěru prvního poločasu po srážce s protihráčem musel opustit hřiště.“

SKSU16

Tým U16 se o víkendu účastnil Memoriálu Petera Dubovského. 

Výsledky:
SK Slavia Praha - CZ Beograd 1:1 (Kubiš)
SK Slavia Praha - Nitra 4:0 (Bárta, Kosek, Vlasák, Žambůrek)
SK Slavia Praha - Slovan Bratislava 0:4

Turnaj hodnotil trenér Milan Titěra:
„Turnaj měl vysokou sportovní úroveň, všechna utkání se hrála na hlavním stadionu Slovanu Bratislava a nedělní utkání přenášela televize. V úvodním zápase Slavia remizovala se Srbským Bělehradem a díky odpolední výhře 4:0 nad Nitrou jsme si zajistili účast ve finále. Tým Slavie předváděl po celý turnaj velmi dobrou kombinační hru, podpořenou několika silnými individualitami. Ve finálovém utkání jsme se střetli s dosud suverénním týmem domácích, který je nabitý reprezentanty, a zejména v prvním poločase jsme je zaskočili vynikající hrou i šancemi. Ojedinělá střela Slovanu, skončila bohužel po teči našeho obránce v naší brance. I druhý poločas byla snaha Slavie o vyrovnání jasná, bohužel v našich šancích jsme neměli dostatečnou přesnost. Z důvodu dvou zranění a nevolnosti několika hráčů jsme již v závěru neměli dostatek sil a museli dohrávat v deseti, což soupeř potrestal v posledních 10 minutách třemi trefami D. Giessera, který byl rovněž nejlepším střelcem turnaje. Výsledek je pro nás velmi krutý, ale Slovan téměř všechny svoje střely na branku proměnil a předvedl tak vysokou efektivitu. Nejlepším hráčem turnaje byl vyhodnocen ze Slavie Jakub Zeronik. Turnaj nám nabídl velmi dobrou konfrontaci a ukázal hráčům, na jaké úrovni se momentálně pohybují. Hráči Slavie Praha svým vystupováním velmi dobře a důstojně reprezentovali sami sebe i klub a získali uznání z řad trenérů, funkcionářů i bývalých hráčů, čehož si velmi vážíme.“

SKSU13

České Budějovice - SK Slavia Praha 1:6
Branky: 3x Trédl, Beran, Mazánek, Sládek
Sestava: Slavata - Krstevski, Motyčka, Fatrdle - Novák - Mazánek, Sládek, Růžička (Beneš, Beran, Trédl, Měkota, Tischler) 

Zápas hodnotil trenér Ondřej Jura:
„V sobotu jsme odehráli mistrovské utkání v krásném areálu Složiště v Českých Budějovicích. Na začátku utkání jsme se nemohli dostat do tempa, soupeř byl aktivnější a v 10. minutě šel do vedení. Ani obdržená branka nás nenakopla k lepšímu výkonu a soupeř záhy neproměnil další dvě velké příležitosti. Osmělili jsme se až ke konci třetiny, kdy jsme dokázali vyrovnat po rozehrané akci z rohového kopu. O přestávce jsme si zdůraznili situace, které je potřeba zlepšit, což se nám v druhé třetině povedlo. Soupeře jsme začali přehrávat a byli jsme v držení míče. Do konce třetiny jsme vstřelili 2 branky a pořád nebezpečnému soupeři jsme odskočili. V závěrečné třetině jsme již dominovali a zaslouženě si odvezli 3 body. Nespokojeni jsme hlavně s úvodem utkání, kdy jsme nebyli schopni reagovat na soupeřovu rozehrávku a často nás domácí dokázali přečíslit. Teď nás čeká velice náročný týden, takže je potřeba se na něj připravit."

SKSU12

České Budějovice - SK Slavia Praha 2:7
Branky: 2x Toula, Žitný, Blažek, Jelinek, Hunal, vlastní
Sestava: Tomas, Hunal, Žitný, Mervard, Hejduk, Kopecký, Kučera, Plnak, Blažek, Benlalam, Kruhlyk, Jelínek, Toula

Zápas hodnotil trenér Martin Hladík:
„Sehráli jsme velmi dobrý zápas proti výbornému soupeři. Od počátku zápasu jsme byli aktivnější, hlavně po stranách hřiště, a vytvářeli jsme si velké množství šancí, které se nám bohužel všechny nedařilo proměnit, přesto jsme 2:0 vedli. Po zbytečné chybě jsme inkasovali a zápas se vyrovnal. Hrál se rychlý, technický fotbal ve vysokém tempu s šancemi na obou stranách. Ve třetí třetině jsme zápas ovládli, byli dominantní a zaslouženě jsme vyhráli.“

SKSU11

Tým U11 odehrál o víkendu prestižní Ondrášovka Cup v Ústí nad Labem. Slavia veze ze severu Čech bronzové medaile.

SKSU10

Tempo U11 - SK Slavia Praha 13:47

SKSU9

Tempo U9 - SK Slavia Praha 10: 44

SKSU8

SK Slavia Praha - Dukla U9 22:31

SKSU7

SK Slavia Praha - Dukla U8 17:48

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články