Futsalisté hrají v pondělí od 20:30 čtvrté finále! | SK Slavia Praha
Více

Futsalisté hrají v pondělí od 20:30 čtvrté finále!

PRAHA - Zástupci slávistických mistrovských týmů fotbalistů a fotbalistek nebudou chybět v hledišti v hale v Edenu! V pondělí 29. května a od 20:30 budou podporovat futsalisty ve čtvrtém finále Chance futsal ligy proti ERA-PACKU Chrudim.
Přijďte i vy podpořit červenobílé barvy, slávisté potřebují plnou halu, která by jim pomohla vyrovnat finálovou sérii! V té nyní vedou 2:1 dvanáctinásobní mistři z Chrudimi, když se jim ve třetím finále podařilo využít domácího prostředí.

Ukažme i televizním divákům, že nejlépe se fandí v Edenu! Hraje se na tři vítězné zápasy, slávisté musí vyhrát, aby si udrželi naději na zlato. Každopádně se jedná o poslední letošní domácí zápas a futsalisté si za svoje bojovné a týmové výkony určitě zaslouží plné hlediště!

„Prožili jsme úžasné mistrovské oslavy na Strahově, byl jsem na Slavii jako všichni slávisti náležitě hrdý. Pevně věřím, že fanoušci budou chtít pomoci v boji o titul i futsalistům. Čeká nás těžký boj, přesto by bylo krásné dotáhnout mistrovský hattrick! Všechny co nejsrdečněji zvu, přijďte nám pomoci, protože společně jsme opravdu silnější!“ vzkazuje fanouškům předseda klubu Daniel Kolman.

SK Slavia Praha - ERA-PACK Chrudim

Hala Eden, 4. finále, pondělí 29. května 20:30

stav série 1:2

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články