Vítej, Samueli! Milan Škoda se stal poprvé otcem! | SK Slavia Praha
Více

Vítej, Samueli! Milan Škoda se stal poprvé otcem!

PRAHA - Náš nejlepší střelec a nejlepší hráč minulé sezony Milan Škoda se stal poprvé otcem! V pondělí v brzkých ranních hodinách se mu narodil syn Samuel.
Jen co si Milan Škoda splnil reprezentační povinnosti, mířil hned po návratu do porodnice, kde se mu narodil prvorozený syn Samuel. Jelikož původní termín porodu byl během reprezentačního srazu, nevěděl Milan, jestli narození svého syna stihne. Ale Samuel to vyřešil stejně elegantně, jako řeší jeho táta útočné situace na hřišti, a na tátu počkal. 

Jsem strašně rád, že to takhle vyšlo. Původní termín jsme totiž měli 9. června, kdy se hrálo v Norsku. Ale dal si trochu načas, takže jsem rád, že jsem mohl být u přítelkyně. Už se těším, až si je přivezu domů," říká novopečený otec, který tak má za sebou fantastickou sezonu. Tu po mistrovském titulu, koruně pro Krále střelců a ceny pro nejlepšího hráče završil tou nejcennější trofejí - narozením syna Samuela.

Milanovi, jeho partnerce Tereze i malému Samuelovi přejeme do života hodně společného štěstí a pohody. A těšíme se, až za pár let přivítáme Samuela na náboru pro malé slávisty!

Aktuálně

Z prvního místa do nadstavby

18. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zakončily základní části 1. ligy žen, kde ve čtrnácti zápasech nepoznaly hořkost porážky a suverénně vedou tabulku s náskokem sedmi bodů. V úvodním zápase nadstavbové části v sobotu 20. dubna od 14:00 v Horních Měcholupech vyzvou Liberec.

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Další články