Slavia zná los ligy! Úvod s Teplicemi, derby 16. září | SK Slavia Praha
Více

Slavia zná los ligy! Úvod s Teplicemi, derby 16. září

PRAHA – Sešívaní už znají rozpis nového ligového ročníku. Nejvyšší domácí fotbalovou soutěž zahájí Slavia doma v Edenu. Poslední červencový víkend zde bude hostit Teplice.
První liga ponese v následujícím ročníku 2017/2018 jméno nového partnera - HET liga.

Sešívaní vstoupí do ligového podzimu na domácí půdě proti Teplicím a hned ve druhém kole je čeká zajímavý výjezd na hřiště ligového navrátilce Baníku Ostrava. Ve třetím kole přivítá Slavia Jihlavu, ve čtvrtém pak odehraje první podzimní derby na půdě Bohemians. V pátém kole uvidí fanoušci v Edenu souboj s Mladou Boleslaví.

Zápas podzimu, tedy derby se Spartou, odehraje Slavia na podzim opět doma v Edenu. Předpokládaný termín je 16. září. Na hřišti druhého ligového celku se představí později, a to ve třináctém kole. Do Plzně sešívaní odcestují 4. listopadu.

Podzimní část bude třikrát přerušena kvůli reprezentační přestávce, a to po pátém, devátém a třináctém ligovém kole. Na jaře pak pouze jednou, a to v polovině března po 21. kole.

Kompletní rozpis zápasů si prohlédněte zde.


Aktuálně

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Společně jsme uklidili okolí Edenu

22. 4. 2024
Dnešní datum, tedy 22. dubna, připadá každoročně na Den Země, při kterém si celý svět připomíná, jak důležité je starat se o životní prostředí a svět kolem nás. Ve Slavii tento přístup sdílíme nejen v měsíci dubnu, ve kterém věnujeme pozornost projektům z environmentální oblasti, ale po celý rok.

Výhra s Libercem na úvod nadstavby

22. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zvládly otočit nepříznivý průběh zápasu a v úvodním utkání nadstavby porazily na domácí půdě Slovan Liberec 4:2. Střelecky se prosadila Franny Černá, Gabriela Šlajsová, Tereza Krejčiříková a Tereza Szewieczková.

Další články